Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δολοφονία στην Πόλη γιατί ¨μας κοίταξε στραβά¨…

No Comments Share:

O καβγάς του αθλητή της εθνικής ομάδας τελείωσε με δολοφονία
Αναφέρεται πως ο παίχτης της εθνικής ομάδας Κικμποξ, έβγαινε μαζί με την φίλη του από κέντρο διασκέδασης και όταν δύο νέοι με μηχανή τους ¨κοίταξαν στραβά¨, αυτός πρώτα λογομάχησε μαζί τους και μετά τους χτύπησε. Μετά από τον καβγά τα δύο άτομα έφυγα, αλλά ο παίχτης της εθνικής ομάδας τους ακολούθησε, έπιασε τον έναν και αφού τον έδειρε μετά τον μαχαίρωσε. Ο μαχαιρωμένος Ομέρ Οζντεμίρ έχασε την ζωή του στο νοσοκομείο.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 03:00 στο Καντίκιοϊ. Αναφέρεται πως ο παίκτης της εθνικής ομάδας Κικμποξ Μπερκέ Σαχίν είχε πάει σε κέντρο διασκέδασης για να γιορτάσει τα γενέθλια του. Ο Σαχίν κατά την έξοδο του από εκεί, λογομάχησε με δύο άτομα που περνούσαν πάνω σε μοτοσικλέτα διότι τους κοίταξαν στραβά. Η λογομαχία σύντομα έγινε καβγάς και ο αθλητής της εθνικής ομάδας άρχισε να τους χτυπά. Ακολούθως τα δύο άτομα έφυγαν με την μηχανή. Ο αθλητής του κικμποξ μη μπορώντας να συγκρατηθεί, τους ακολούθησε ανεβαίνοντας στην μηχανή ενός φίλου του. Ο Μπερκέ εντόπισε πως ο ένας από τους δύο κατέβηκε από την μηχανή και προσπάθησε να διαφύγει πεζός.Ο Σαχίν και ο ένας φίλος του άρχισαν πεζοί να κυνηγάνε αυτόν που προσπαθούσε να διαφύγει πεζός.

Ο φίλος του Σαχίν τον έπιασε σε ένα πάρκο και άρχισε να τον χτυπά. Ακολούθησε και ο Σαχίν και άρχισε και αυτός να τον χτυπά ενώ βρισκόταν κάτω. Ο Σαχίν αφού τον χτύπησε, ακολούθως τον μαχαίρωσε και μετά ανέβηκε στην μηχανή και έφυγε.  Ο τραυματίας Ομέρ Οζντεμίρ, αφού έφυγε ο Σαχίν σηκώθηκε όρθιος. Ενημέρωσε αστυνομικούς που βρισκόταν στο πάρκο και μετά σωριάστηκε κάτω. Ο Ομέρ Οζντεμίρ (24) μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαϊνταρπασά. Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν έγινε δυνατόν να σωθεί.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/1570163/Milli_sporcunun__yan_baktin__kavgasi_cinayetle_sonuclandi.html

8/9/2019

Previous Article

Η άποψη ενός αριστερού της μειονότητας για τις μεθόδους της Τουρκίας στην Θράκη…

Next Article

Τελικός βόλεϊ γυναικών 2019 : Σερβία-Τουρκία 3-2

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *