Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ομαδικές παραιτήσεις γιατρών

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 13/9/2021

Ο Τζοσκούν Μπελ-υπεύθυνος της πολιτικής υγείας του κόμματος της αντιπολίτευσης CHP, μίλησε στην εφημερίδα Σοζτζού που παρέθεσε τις απόψεις του. :

“Κατά ομάδες πια οι γιατροί παραιτούνται από τα κρατικά νοσοκομεία και οι περισσότεροι πάνε στην Γερμανία. Εγώ στα 35 χρόνια της δημοσιογραφίας μου, δεν είδα ξανά ποτέ τέτοια φρενίτιδα παραιτήσεων.  Την 1η Ιουλίου με την άρση των απαγορεύσεων, εκατοντάδες έμπειροι γιατροί παραιτήθηκαν και πέρασαν σε ιδιωτικούς φορείς υγείας. Σημαντικό τμήμα των γιατρών έφυγαν στο εξωτερικό. Δυστυχώς οι θέσεις τους δεν μπορούν να καλυφθούν.

Η μη βελτίωση των βαρέων συνθηκών εργασίας, η μείωση των πριμ, οι διορισμοί που δεν γίνονται αξιοκρατικά και το γεγονός πως ο Covid-19 δεν θεωρείται επαγγελματική ασθένεια, είναι οι σημαντικότεροι λόγοι των παραιτήσεων. Τώρα απευθυνόμενος σε όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας του λέω “Σας παρακαλώ μην παραιτείστε. Ως κόμμα CHP γνωρίζσουμε καλά  και τα προβλήματα σας και τους δρόμους επίλυσης τους. Καθώς πλησιάζουν οι εκλογές, πλησιάζει και η αποχώρηση αυτής της κυβέρνησης. Το CHP θα καταστήσει τα δημόσια νοσοκομεία, φορείς που θα προτιμούνται κατά προτεραιότητα. Ο λόγος μας είναι υπόσχεση”.

Τα ίδια δυστυχώς πράγματα συμβαίνουν και στην Ελλάδα…

Πηγή : https://www.aykiri.com.tr/chp-doktorlar-devlet-hastanelerinden-gruplar-halinde-istifa-ediyor/14175/

Previous Article

¨Δεν εμβολιάζομαι γιατί μπορεί να γεννηθούν όντα με 3 αυτιά και 5 μάτια¨

Next Article

Καθηγήτρια σε λύκειο που φοράει τσαντόρ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *