Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΙΑΤΡΙΝΑΣ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ – ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Φρικτή επίθεση σε βάρος γυναίκας γιατρού στην Προύσα

Η γιατρός Ιλκνούρ Τσελίκ που εξέτασε ένα παιδί 4 ετών (Γιαμούρ Ν) στην Προύσα , δέχθηκε αργότερα επίθεση από τους συγγενείς επειδή έδωσε λάθος barcode.

H Τσελίκ με το χείλος της σκασμένο και με χτυπήματα σε διάφορα σημεία του σώματος της πήρε 10 μέρες άδεια από την δουλειά της. Ο Ταχσίν Ν. που επιτέθηκε στην γιατρό προφυλακίστηκε.

Η Μπεντριέ Ν.  η οποία πήγε την κόρη της για εξέταση στα επείγοντα της Πολυκλινικής στο Κέστελ του νομού Προύσας, μάλωσε με την γιατρό Ιλκνούρ Τσελίκ που εργάζεται εκεί 3 χρόνια τώρα, επειδή κόλλησε λάθος barcode στην ιατρική βεβαίωση. Με την παρέμβαση των σεκιουριτάδων η Μπεντριέ Ν. πήρε το παιδί της και έφυγε για το σπίτι της. Αλλά δύο ώρες αργότερα ήρθε στο νοσοκομείο ο άντρας της ο Ταχσίν  Ν. ο οποίος μετά από καβγά με την γιατρό Τσελίκ , άρχισε να την χτυπά. Αυτό που έγινε καταγράφηκε στην κάμερα ασφαλείας του νοσοκομείου.

Η γιατρός Τσελίκ ανέφερε πως συγγενείς ασθενούς της επιτέθηκαν επειδή κόλλησε λάθος barcode στην ιατρική βεβαίωση και είπε: ¨Εγώ τους είπα πως αυτό που έγινε μπορούσε να επανορθωθεί, αλλά αυτοί συνέχιζαν να φωνάζουν. Αργότερα άρχισαν να μου επιτίθενται.  Ο σεκιούριτι ήρθε και προσπάθησε να παρέμβει. Αλλά τα τρία άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν γυναίκες συνέχισαν να μου επιτίθενται.  Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενη που ζω. Είναι θαύμα που το περιστατικό συνέβη στον διάδρομο του νοσοκομείου. Διότι αν αυτό το περιστατικό γινόταν σε κανένα δωμάτιο, μπορεί τώρα να μην ζούσα¨.

https://www.youtube.com/watch?v=TZsMnLYtiWg

 

…………………

http://www.dha.com.tr/bursada-kadin-doktora-cirkin-saldiri_1525212.html

6/6/2017

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΟΧΗΜΑ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ: ¨ΕΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΑΜΕ ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΑ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *