Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διεύθυνση Θρησκευμάτων Τουρκίας: ¨Μην ψωνίζετε από χώρους που πουλάνε αλκοολούχα ποτά¨

0 σχόλια Share:

Σε δηλώσεις που έκανε προς την Yeniakit.com.tr, ο Μεχμέτ Καπούκαγια-μέλος του Ανώτατου Συμβουλίου Θρησκευτικών Υποθέσεων της Διεύθυνσης Θρησκευτικών Υποθέσεων ( Diyanet), προειδοποίησε τους μουσουλμάνους που θα κάνουν την λατρευτική θυσία.

Ο Καπούκαγια δήλωσε πως ¨Ένας ευαίσθητος μουσουλμάνος δεν ψωνίζει από κάπου όπου πωλείται το απαγορευμένο από τον Αλλάχ αλκοόλ ή υλικά που θεωρούνται αμαρτία. Ο Δημιουργός στο Κοράνιο εντέλει ως εξής : ¨Ε πιστοί. Αναμφίβολα κάθε ένα από τα ποτά, κουμάρι, οβελίσκοι και ζώδια είναι από μια βρωμιά του σατανά. Αποφύγετε τα και μείνετε μακριά τους, ώστε να είστε ευπρόσδεκτοι¨.

¨Οι μουσουλμάνοι πρέπει να είναι προσεκτικοί στο εμπόριο¨

Ο Καπούκαγια συμβούλεψε τους μουσουλμάνους στα ψώνια που κάνουν για τα κουρμπάνια, να απέχουν από αλυσίδες μάρκετ που πουλάνε αλκοολούχα ποτά, λέγοντας τα εξής: ¨Πιστοί, αν γίνονται ψώνια από κάπου όπου ο Δημιουργός λέει ¨αποφύγετε τα¨, αυτό δεν είναι σωστή επιλογή. Φυσικά και δεν είναι σωστή επιλογή για ψώνια σχετικά με την λατρευτική θυσία. Οι μουσουλμάνοι είναι ανάγκη στις αγορές τους για την θυσία, να μην προτιμάνε αυτά τα μέρη. Οι μουσουλμάνοι δεν πρέπει να στηρίζουν οικονομικά ένα μέρος που απαγόρευσε ο Δημιουργός. Κάθε μουσουλμάνος στο εμπόριο πρέπει να φέρεται προσεκτικά και να είναι καθαρός και τακτικός¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/diyanet-uyardi-alkol-satisi-yapan-marketlerden-kurbanlik-almayin-879504.html

8/8/2019

Previous Article

Νέα κίνητρα προς την Βολκσβάγκεν για επένδυση στην Τουρκία

Next Article

Στόλτενμπεργκ :  “Οι S-400 δεν εμποδίζουν την Τουρκία να είναι ένας πολύτιμος σύμμαχός μας”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!