Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Οι γάτες και ο σκύλος έφαγαν το πτώμα της ιδιοκτήτριας τους…

0 σχόλια Share:

 

Το πτώμα της Μαλικε Οκουτουτζου-κατοικου Κωνσταντινούπολης βρέθηκε φαγωμένο από γατιά και σκυλιά. Την αιτία θανάτου της δεν μπορούσε να την εντοπίσει ούτε η ιατροδικαστική υπηρεσία καθώς το πτώμα ήταν σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση

Σύμφωνα με την είδηση του Ατακαν Ιρμακ από την εφημερίδα Σαμπάχ, το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν η 42 ετών Μαλικε Οκουτουτζου που ζούσε μαζί με τα κατοικίδια της δεν απάντησε στα τηλεφωνήματα του ιδιοκτήτη του σπιτιού. Αυτός την είχε αναζητήσει επανειλημμένα καθώς για το σπίτι όπου έμενε μαζί με τα γατιά και τα σκυλιά της επί τρεις μήνες δεν είχε πληρώσει το ενοίκιο.
Καθώς δεν απαντούσε, υποψιάστηκε και ζήτησε από ένα φίλο του να ελέγξει την μισθώτρια. Ο Τζεβαχιρ Ζ. μετέβη στο διαμέρισμα όπου ζούσε η Μαλικε Οκουτουτζου, αλλά παρά το ότι χτύπησε το κουδούνι δεν υπήρξε καμία απάντηση. Ενημέρωσε τον ιδιοκτήτη και φίλο του πως από το διαμέρισμα έβγαιναν άσχημες μυρωδιές.
Ο ιδιοκτήτης έφτασε στο διαμέρισμα όπου έμενε η γυναίκα και υποψιασμένος από τις μυρωδιές ενημέρωσε την αστυνομία. Αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν και με τη συνοδεία κλειδαρά όταν άνοιξαν την πόρτα έπαθαν σοκ από την εικόνα που είδαν.
Οι αστυνομικοί ερευνώντας το διαμέρισμα που ζούσε η νέα γυναίκα εντόπισαν όπως αυτή είχε πεθάνει εδώ και εβδομάδες.
Το άψυχο σώμα της νέας γυναίκας είχε κομματιαστεί από τα τρία γατιά και το σκυλί με τα οποία ζούσε μαζί και πλέον ήταν σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση. Οι αστυνομικοί έστειλαν για νεκροψία το πτώμα στην ιατροδικαστική.

https://tr.sputniknews.com/turkiye/201911021040541312-evdeki-kedi-ve-kopekleri-sahiplerinin-cesedini-yedi/?utm_source=https://t.co/45qnlfvbAn?amp=1&utm_medium=short_url&utm_content=Apjn&utm_campaign=URL_shortening

2/11/20-19

Previous Article

Βίντεο – Το κλέψιμο του πετρελαίου της Συρίας από τις ΗΠΑ…

Next Article

Στο εφετείο η υπόθεση της καρικατούρας για τον Ερντογάν που δημοσιεύτηκε στην τ/κ εφημερίδα Αφρίκα…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *