Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΟΙΞΕ Η DISKO !

No Comments Share:

 Εφ. Χουριέτ 5-2-2011

Şanlıurfa'nın ilk diskosu açıldı

Άνοιξε η πρώτη ντισκοτέκ στην πόλη Σανλιούρφα

Στην γνωστή για τις νύχτες της πόλη Σανλιούρφα άνοιξε για πρώτη φορά ντισκοτέκ. Ο επιχειρηματίας που την άνοιξε ανέφερε πήρε μια τέτοια απόφαση μετά από σχετικά αιτήματα του κόσμου. Στα εγκαίνια δεν μετείχαν γυναίκες, ενώ οι νέοι άντρες γλέντησαν χορεύοντας.

Στην Σανλιούρφα που είναι γνωστή από το 11.500 ετών παρελθόν της και τον θρησκευτικό της τουρισμό, έγιναν σε ένα εμπορικό κέντρο τα εγκαίνια της ντισκοτέκ Switch Club¨. Νέοι άντρες ήρθαν , περιεργάστηκαν το χώρο και τραγούδησαν. Μιλώντας στα εγκαίνια ο επιχειρηματίας Μουσταφά Αβσάρ είπε πως χρειάζονται τέτοιου είδους κοινωνικές δραστηριότητες για να μπορούνε να γλεντάνε άνετα οι νέοι.

Ο Αβσάρ είπε : Στην πόλη μας δεν υπάρχει τέτοιος χώρος. Για αυτό και εμείς σκεφτήκαμε να ανοίξουμε, για να καλύψουμε αυτήν την έλλειψη. Σκοπός μας είναι ο κόσμος μας να μπορεί άνετα να έρχεται και να γλεντάει σε ένα ωραίο περιβάλλον. Διότι η Σανλιούρφα μεταβάλλεται με γρήγορα βήματα σε μια μητροπολιτική πόλη. Πήραμε μια τέτοια απόφαση για να χρωματίσουμε τις νύχτες της Σανλιούρφας και να συμβάλλουμε έτσι στην εξέλιξη της.

………………………

Σχόλιο : Εγκαίνια ντισκοτέκ χωρίς γυναίκες μωρέ ;  Οι φωτογραφίες μάλλον παραπέμπουν σε ΚΨΜ στρατοπέδου !

Previous Article

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΒTTF

Next Article

ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *