Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ

No Comments Share:

Eφ. Μπιργκιούν 2-4-2011

Μας ακούνε όλους

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Λεβέντ Γιαριμέλ καταθέτοντας στην δίκη για την δολοφονία του Χραντ Ντιν είπε πως τηρούνται αρχεία όλων των τηλεφωνικών κλήσεων. Ο Γιαριμέλ είπε πως τα αρχεία μπορεί να αλλαχθούνε ή και να σβηστούνε.

Ο αστυνομικός επιθεωρητής Λεβέντ Γιαριμέλ, έδωσε κατάθεση στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει η εισαγγελία Τραπεζούντας σχετικά με την δολοφονία του Χραντ Ντινκ-εκδότη της εφημερίδας Αγος. Προέβη μάλιστα σε μια πολύ εντυπωσιακή ομολογία.

Με βάση την είδηση που δημοσιεύεται στις εφημερίδες Μιλλιέτ και Βατάν, ο Λεβέντ Γιαριμέλ ανέφερε πως όλες οι συνομιλίες στην Τουρκία καταγράφονται. Είπε πως οι συγκεκριμένες εγγραφές μπορούνε να υποκλαπούν ή και να αλλαχθούνε από κάποιους συγκεκριμένους υπαλλήλους.

Στην κατάθεση του αναφέρει τα εξής :

¨Στα συστήματα υπολογιστών της Διεύθυνσης Πληροφοριών υπάρχουν πληροφορίες για τις διευθύνσεις των τηλεφώνων όλων των τηλεφωνικών εταιριών (Telekom, Turkcell, Avea, Vodafone), λεπτομέρειες για τις συνομιλίες καθώς και οι τοποθεσίες όπου βρίσκονται τα τηλέφωνα. Το προσωπικό που υπηρετεί στην Διεύθυνση καθώς και οι κατά τόπους υπηρετούντες στους 81 νομούς, μπορούνε με τον κωδικό που τους δίνεται να συνδεθούνε με το σύστημα υπολογιστών της Διεύθυνσης Πληροφοριών και να μάθουν για ένα τηλεφωνικό νούμερο την διεύθυνση του, που τηλεφώνησε, ποιοι του τηλεφώνησαν και που βρισκόταν το τηλέφωνο. Αυτό λέγεται Έρευνα Τηλεφωνικών Λεπτομερειών.

Η εγγραφή αυτή που γίνεται για λόγους ασφαλείας και καταγράφει το ποιο νούμερο κλήθηκε, το ποιός τον κάλεσε, σε ποια ημερομηνία και σε ποια ώρα, αποκαλείται εγγραφή ¨LOG¨. Αυτοί οι οποίοι συνδέονται και μπαίνουν στο σύστημα αυτό με κωδικό δεν μπορούνε να αλλάξουν τα στοιχεία της εγγραφής.

…………………..

Αυτοί όμως που υπηρετούνε στην Διεύθυνση Πληροφοριών μπορούνε να αλλάξουν ή και να σβήσουν αυτές τις πληροφορίες.¨

Previous Article

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΛΕΒΙΤΩΝ

Next Article

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *