Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ¨

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 10-4-2011

Είναι ξεχωριστό πρόβλημα να είσαι χριστιανός σε αυτή τη χώρα

Η Ράκελ Ντινκ μιλώντας με δάκρυα στο Συνέριο Ειρήνης είπε : ¨Δεν ξέρω πως θα γίνει να πάει στα σκουπίδια η ρητορική των διακρίσεων και του ρατσισμού¨.

Η Ράκελ Ντινκ μιλώντας στο συνέδριο με τίτλο ¨Συνέδριο Δημιουργίας Ειρήνης¨ που οργάνωσε το πανεπιστήμιο Μπιλγκί, είπε ότι η ρητορική του ρατσισμού και των διακρίσεων συνεχίζεται και πως «Συνεχίζεται η απαγόρευση της χρήσης της κουρδικής γλώσσας στην πολιτική. Είναι ξεχωριστό πρόβλημα να είσαι χριστιανός σε αυτή τη χώρα, κανείς δεν ακούει τι γίνεται κάθε μέρα στους χριστιανούς¨ .

Η Ντινκ ανέφερε στο συνέδριο πως βρίσκεται ενώπιον του ακροατηρίου ως μία πολίτης που λόγω της αρμενικής γλώσσας της, της αρμενικής καταγωγής, της κουρδικής γλώσσας και της χριστιανικής της ιδιότητας, έχει υποστεί διακρίσεις τόσο σε κοινωνικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο.

Η Ντινκ ανέφερε πως ο πατέρας της για 40 χρόνια στο έδαφος που ζούσε, πήγαινε και ερχόταν στα δικαστήρια και πως ακόμη αυτές οι δίκες δεν τελείωσαν.

……………

Η Ντινκ αναφερόμενη στα γεγονότα της 6ης και 7ης Σεπτεμβρίου 1955 είπε πως είναι γνωστά σε όλους και πως πλέον δεν τα αρνούνται. Πρόσθεσε : ¨Δεν βγαίνει όμως ένας δούλος του Θεού να ζητήσει συγγνώμη για αυτά. Όσο καιρό δεν γίνεται αυτό, όλα επαναλαμβάνονται ξανά. Για παράδειγμα δείτε την περίπτωση της αστυνομικής επιχείρησης ¨Επιστροφή στη ζωή¨. Κάθε μέρα λέγονται, τα τράβηξαν και σε βίντεο. Για όλα υπάρχουν αποδείξεις. Όμως στο να εξαφανίζονται και να σβήνονται οι αποδείξεις, δεν υπάρχει πιο μεγάλος μάστορας από αυτή τη χώρα¨.

Previous Article

ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΕΣΟΔΩΝ

Next Article

¨ΖΗΛΕΥΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *