Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

AKOMH ENAΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ…

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 31-5-2011

Θα ερευνηθεί ο διοικητής του Ογούν Σαμάστ

Στην δίκη σχετικά με την δολοφονία του εκδότη της εφημερίδας Άγος Χραντ Ντινκ, λήφθηκε σημαντική απόφαση.

Καθώς εντοπίστηκε ότι την μέρα της δολοφονίας ο Αχμέτ Σαμάστ-πατέρας του Ογούν Σαμάστ είχε πει στον αστυνομικό υποδιευθυντή Τραπεζούντας Νετζατί Εκιντζί πως ¨Το που θα είναι ο Ογούν το ξέρει ο διοικητής της στρατοχωροφυλακής. Ο Ογούν συνεχώς συναντιόταν μαζί του¨, θα ερευνηθεί ποιος ήταν αυτός ο διοικητής της στρατοχωροφυλακής.

………………

Στην χτεσινή δικάσιμο της δίκης αναγνώσθηκε η κατάθεση που έδωσε ως μάρτυρας ο τότε Αστυνομικός υποδιευθυντής Τραπεζούντας Νετζατί Εκιντζί, οποίος αναφέρει : ¨Το όνομα του Ογούν Σαμάστ δεν το είχα ακούσει νωρίτερα. Όταν μετά την δολοφονία ρωτήθηκε ο πατέρας του Αχμέτ Σαμάστ σχετικά με το που μπορεί να είναι μας απάντησε πως «Το που θα είναι ο Ογούν το ξέρει ο διοικητής της στρατοχωροφυλακής. Ο Ογούν συνεχώς συναντιόταν μαζί του» . Όμως για ποιόν αξιωματικό μιλούσε δεν ξέρω¨.

Να ερευνηθούνε τα τηλεφωνικά σήματα

Παίρνοντας τον λόγο η δικηγόρος της πλευράς του Χραντ Ντινκ είπε πως «Στην αντζέντα του Ογούν Σαμάστ είναι γραμμένο με μεγάλα γράμματα το όνομα ενός αξιωματικού. Πρόκειται για τον Αχμέτ Φαρούκ Αϊντογντού που υπηρετεί στην στρατοχωροφυλακή. Εμείς επαναλαμβάνουμε το αίτημα μας. Ζητάμε να ερευνηθούνε τα τηλεφωνικά σήματα και οι κλήσεις των Ογούν Σαμάστ, Τζοσκούν Ιγτζί, Σατιλμίς Σαχίν και Αχμέτ Φαρούκ Αϊντογντού» .

………………….

Σχόλιο : Κανένας δεν πίστεψε πως επρόκειτο για κάποια παιδιά που παρασύρθηκαν και σκότωσαν τον Αρμένιο εκδότη Χραντ Ντινκ. Αντε να δούμε ως που θα φτάσει το κουβάρι…. Η φωτογραφία είναι στην αστυνομία της Τραπεζούντας λίγη ώρα μετά την σύλληψη του Ογούν Σαμάστ. Οι αστυνομικοί προφανώς θεωρώντας τον ήρωα (!!!)  ποζάρουν μαζί του αναμνηστική φωτογραφία δίνοντας του να κρατήσει και μια τουρκική σημαία ! Άξιο τέκνο της πατρίδας του…  

 

 

 

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΣΙΛΛΙΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *