Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΣΤΙΩΝ !

No Comments Share:
H εταιρία που ήρθε για τις κατεδαφίσεις στην κοιλάδα Ντικμέν, επιτέθηκε στον κόσμο με τουφέκια ! 
 
 
Άνθρωποι της εταιρίας-υπεργολάβος η οποία κέρδισε τον διαγωνισμό του δήμου Άγκυρας για τις κατεδαφίσεις στην κοιλάδα Ντικμέν, επιτέθηκαν με ξύλα και όπλα στον κόσμο του Βαντί. Ο λαός του Βαντί απέκρουσε την επίθεση αυτή, και για μια ακόμη φορά εκδίωξαν την εταιρία από την κοιλάδα.
Σύμφωνα με την είδηση από την ιστοσελίδα Sendika.org, μετά από την ανάληψη του διαγωνισμού του δήμου Άγκυρας για τις κατεδαφίσεις στην κοιλάδα Ντικμέν, η εταιρία-υπεργολάβος με μαφιόζικη οργάνωση, πραγματοποίησε δεύτερη επίθεση στον κόσμο του Βαντί.
Μετά από την εκδίωξη της πρώτης εταιρίας που είχε πάρει την δουλειά, η εταιρία που κέρδισε τον δεύτερο διαγωνισμό, ανέλαβε να γκρεμίσει τα σπίτια του κόσμου στην κοιλάδα. Η εταιρία νωρίς το πρωί έφτασε και οι άνθρωποι της ήρθαν και περίμεναν με ξύλα στα χέρια. Ο κόσμος του Βαντί ενώπιον των απειλών της εταιρίας μέρες τώρα περίμεναν την επίθεση και είχαν στήσει οδοφράγματα.
Γύρω στις 13.00 γύρω στα 60 άτομα-προσωπικό της εταιρίας με ξύλα στα χέρια και συνοδεία μπουλντόζας πέρασαν στην επίθεση. Στους ανθρώπους της εταιρίας που επιτέθηκαν με πέτρες, οι κάτοικοι της περιοχής υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους για ένα κατάλυμα, απάντησαν και αυτοί πετώντας πέτρες πίσω από τους λόφους και από τα οδοφράγματα που είχαν στήσει.
 
 
Η εταιρία επιτέθηκε με τυφέκια, ο κόσμος απόκρουσε την επίθεση
Και ενώ το προσωπικό της εταιρίας και ο κόσμος του Βαντί ήταν σε 30 μέτρα απόσταση μεταξύ τους, εμφανίστηκαν τα τυφέκια. Τα στελέχη της εταιρίας έστρεψαν τα τυφέκια προς τον κόσμο του Βαντί και πυροβόλησαν. Οι κάτοικοι παρά την επίθεση με όπλα, δεν υποχώρησαν αλλά διέλυσαν τους επιτιθέμενους.
Μάλιστα οι επιτιθέμενοι παράτησαν και στον τόπο της σύγκρουσης την μπουλντόζα που είχαν φέρει μαζί τους. Ο κόσμος του Βαντί αχρήστευσε την μπουλντόζα που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στην κατεδάφιση των σπιτιών τους.
 
……………
Μιλώντας εκ μέρους του κόσμου του Βαντί ο Ταρίκ Τσαλισκάν ευχαρίστησε όλους όσους μετείχαν στην αντίσταση και τελείωσε την ομιλία του με μια φράση που έχει επαναλάβει και άλλοτε : ¨Εεε Γκιοκτσέκ (σημ μεταφρ : δήμαρχος Άγκυρας) εμείς ετοιμάσαμε τα φέρετρα και περιμένουμε. Αλλά το ποιός θα μπει στα φέρετρα είναι ασαφές¨
………………
Haber.sol.org 15/3/2013
Σχ : Σχετικά με τα γεγονότα αυτά βρήκαμε αυτό το ερασιτεχνικό βίντεο. Μπράβο στα παλικάρια που υπερασπίστηκαν τα σπίτια τους !
Previous Article

13ΧΡΟΝΟΣ (!) ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ

Next Article

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΠΑΜΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *