Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΗΚΕ ΛΙΓΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ…

2 Comments Share:

437 λίρες πρόστιμο στον γαμπρό που βίασε την πάπια

Σύμφωνα με τον νόμο περί προστασίας ζώων, 437 λίρες πρόστιμο επιβλήθηκε στον γαμπρό που όντας μεθυσμένος βίασε την πάπια του πεθερού.

ΠΡΟΥΣΑ – Το περιστατικό συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβρη στην συνοικία Μωάμεθ του Πορθητή του δήμου Οσμάνγκαζί.

Ο 4 παιδιών πατέρας Α.Τ. και γαμπρός του 77 ετών Σ.Α. και της συζύγου του Ν.Α. έφθασε μεθυσμένος στο σπίτι. Το ηλικιωμένο ζευγάρι για να μην ενοχληθούνε η κόρη τους και τα παιδιά της, του ετοίμασαν κρεβάτι στο μπαλκόνι κοντά στο κοτέτσι με τις πάπιες. Όταν το επόμενο πρωί ο Σαλίχ Ακντεμίρ πήγε να ταΐσει τις πάπιες είδε πως η μία ήταν μέσα στα αίματα και δεν μπορούσε να περπατήσει. Μαζί με την γυναίκα του, όταν είδαν ίχνη αίματος στο κρεβάτι αλλά και στο γιλέκο του γαμπρού τους, πήραν την πάπια και πηγαίνοντας στο αστυνομικό τμήμα Εμέκ, περιέγραψαν πως ο γαμπρός τους βίασε την πάπια.

Η αστυνομία πήγε στο σπίτι, ενώ ο Α.Τ. είχε φύγει, και πήρε δείγματα αίματος από το κοτέτσι. Η πάπια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ζώων του πανεπιστημίου του Ουλούνταγ. Εκεί από τις πρώτες έρευνες διαπιστώθηκε πως η πάπια είχε βιαστεί.

Το ηλικιωμένο ζευγάρι έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, αλλά αργότερα ανακάλεσαν την καταγγελία τους και ο γαμπρός τους ο Α.Τ. αφέθηκε ελεύθερος. Ο ίδιος απέρριψε τους ισχυρισμούς αυτούς και είπε πως πρόκειται για συκοφαντίες.

Η αστυνομία μετά από την θεραπεία της πάπιας στο πανεπιστήμιο την παρέλαβε και την απέδωσε στον πεθερό Σ.Α. Αυτός όμως είπε πως ακόμη δυσκολεύεται να βαδίσει και ότι έχει ίχνη αίματος στα πούπουλα και προσθέτοντας πως ¨Πλέον χαΐρι δεν έχει από αυτή την πάπια¨, την έσφαξε.

Στην έρευνα που έκανε η εισαγγελία με δείγματα DNA, διαπιστώθηκε πως ο Α.Τ. ¨είχε συνάψει σχέση¨ με την πάπια.

…………….

Εφ. Ραντικάλ 19/5/2013

Previous Article

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Next Article

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.