Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ !

No Comments Share:

Bέτο από την Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας σχετικά με ¨μπικίνι και κολάν ¨ του τσίρκου

page_il-milli-egitim-mudurlugunden-sirke-bikini-ve-tayt-vetosu_793576251

Η νομαρχιακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας Αμάσειας κρίνοντας ακατάλληλα τα κοστούμια στο τσίρκο προειδοποίησε τις οικογένειες να μην στείλουν τα παιδιά τους στο τσίρκο.

Ο Ραμίς Τοπάλ-βουλευτής Αμάσειας του CHP, πρόσεξε πως η νομαρχιακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας Αμάσειας έστειλε μηνύματα σε οικογένειες σχετικά με τσίρκο που βρισκόταν στην πόλη, στα οποία έλεγε πως ¨δεν είναι κατάλληλο¨.Και ως δικαιολογία για αυτό προβάλλεται πως γυναίκες του τσίρκου φοράνε ¨μπικίνι και κολάν¨.

Ο Τοπάλ ρωτά τον υπουργό Εθνικής Παιδείας Ναμπί Αβτζί ¨Μήπως στις Διευθύνσεις Εθνικής Παιδείας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας συστάθηκαν πίνακες ηθικής ;¨, ενώ στο κείμενο με το οποίο θέτει το ερώτημα αναφέρει τα εξής :

Ιδιωτική εταιρία τσίρκου την περασμένη Παρασκευή οργάνωσε μια επίδειξη στην Αμάσεια. Για να επωφεληθούν από αυτή την επίδειξη τα νήπια, μοιράστηκαν δωρεάν εισιτήρια. Ακολούθως η Διεύθυνση θέλησε να συγκεντρωθούν ( να ανακληθούν) αυτά τα εισιτήρια, και όταν αυτό δεν κατέστη δυνατό, γονείς των παιδιών ενημερώθηκαν τηλεφωνικά και με μηνύματα πως η επίδειξη του τσίρκου δεν κρίνεται ως κατάλληλη από την Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας. Και ως δικαιολογία για την ακαταλληλότητα του τσίρκου, αναφέρθηκε το γεγονός πως γυναίκες του τσίρκου που κάνουν επιδείξεις φοράνε ¨μπικίνι και κολάν¨.

Έχει αρμοδιότητα το υπουργείο Εθνικής Παιδείας να ελέγχει τις κατά τόπους κοινωνικές δραστηριότητες;

Ποια είναι η βλάβη που θα υπήρχε αν μαθητές προσχολικής ηλικίας έβλεπαν ανθρώπους που θα φορούσαν στην επίδειξη μπικίνι και κολάν ;

Μήπως στις Διευθύνσεις Εθνικής Παιδείας του υπουργείου Εθνικής Παιδείας συστάθηκαν πίνακες ηθικής ;

Είστε ενήμεροι για το μήνυμα ¨Δεν κρίθηκε κατάλληλο από την νομαρχιακή Διεύθυνση Εθνικής Παιδείας¨ που στάλθηκε στους κηδεμόνες ;

………….

Τ24.com.tr 25/11/2013

Previous Article

ΒΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Next Article

ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *