Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Της έκαναν 200 ενέσεις, πλήρωσε 5.000 τ.λ και έγινε έτσι…

1 σχόλιο Share:
Spread the love

Διαμέσου των ενέσεων της προκάλεσαν τον εφιάλτη της ζωής της

Νέα κοπέλα 24 ετών και κάτοικος Σμύρνης, έκανε μια θεραπεία στο πρόσωπο της κόστους 5.000 λιρών με την επωνυμία ¨εμβόλιο νεότητας¨. Η κοπέλα που είχε πάθος με την ομορφιά, μετά από την θεραπεία, της προκλήθηκαν πρηξίματα στο πρόσωπο και στον λαιμό της.

……

Μετά από την θεραπεία σχηματίστηκαν στο πρόσωπο και στον λαιμό της εκατοντάδες όζοι.  Η Σελίν Φεράχ Τσαλισκάν που έχει μητέρα από την Ολλανδία και πατέρα από την Τουρκία, στην μήνυση που υπέβαλλε  δια του δικηγόρου της στην εισαγγελία αναφέρει πως η ίδια μετέβη σε κέντρο ομορφιάς στο Κονάκ όπου της εφάρμοσαν την θεραπεία “εμβόλιο νεότητας” με σκοπό την “ενυδάτωση του δέρματος”.

Πλήρωσε 5000 λίρες για την θεραπεία

Η νέα κοπέλα ανέφερε πως πλήρωσε 5.000 λίρες για αυτό και ότι μετά από την θεραπεία, σχηματίστηκαν πρηξίματα στο λαιμό και στο πρόσωπο της, είχε κνησμό, πόνο και πέρασε την νύχτα στο νοσοκομείο. Η Τσαλισκάν περιέγραψε πως όπως οι γιατροί της είπαν πως σε πρόσωπο και λαιμό σχηματίστηκαν υποδόριοι όζοι, πως τα πρηξίματα μπορεί να είναι μόνιμα, ενώ στην καταγγελία έβαλε και την σχετική ιατροδικαστική έκθεση που πήρε από το Περιφερειακό Νοσοκομείο του Τσίγλι. Η Τσαλισκάν περιέγραψε πως της είχαν πει πως δεν θα είχε κ;μία παρενέργεια και είπε:” Μου έκαναν στο λαιμό και στο πρόσωπο περίπου 200 ενέσεις. Την μέρα που έκανα την θεραπεία λιποθύμησα και τη ίδια νύχτα με πήγαν στο νοσοκομείο. Πρήστηκε το πρόσωπο μου και τα μάτια μου. Και μου εφάρμοσαν την θεραπεία αυτή αν και ήξεραν πως έχω άσθμα και αλλεργία”.

Περιμένει την βιοψία

Η Τσαλισκάν περιγράφει πως μετά από τις παρενέργειες, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σ.Τ. και πήγε στην κλινική αλλά δεν πέτυχε τίποτε. Ανέφερε πως “Μπορεί λανθασμένο το φάρμακο που χρησιμοποίησαν ή να ήταν  παλιό. Για αυτό τον λόγο δεν μπορούν να πούνε αν θα είναι μόνιμα η προσωρινά αυτά. Περιμένουν την βιοψία”.

…………….

https://www.yeniakit.com.tr/haber/asi-kilifiyla-hayatinin-kabusunu-yasattilar-1421551.html

21/10/2020

Previous Article

Η Κεντρική τράπεζα κράτησε σταθερά τα επιτόκια και η λίρα…. γκρεμοτσακίστηκε !

Next Article

Αρνήθηκε να εξισλαμιστεί και να «προσκυνήσει», οπότε υποβλήθηκε σε φρικτά μαρτύρια…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *