Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ

0 σχόλια Share:

 

 

Μπρισάρντ:  Οι τρομοκράτες φτάνουν στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια

Σε δήλωση που έκανε ο ειδικός σε θέματα τρομοκρατίας Ζαν Τσάρλς Μπρισάρντ προς την επιτροπή για θέματα τρομοκρατίας του ευρωκοινοβουλίου, εστίασε στο ότι οι τζιχαντιστές εισέρχονται στην Ευρώπη με τουρκικά διαβατήρια.

Σύμφωνα με την είδηση από την εφημερίδα Εξπρέςς, ο Μπρισάρ στην δήλωση που έκανε προς την επιτροπή, είπε πως πολλοί τζιχαντιστές που μπαίνουν στην Ευρώπη, εμφανίζονται ως τουρίστες και φέρουν τουρκικά διαβατήρια.  Ο Μπρισάρντ ανέφερε πως χώρες που  χρησιμοποιούνται από τους τζιχαντιστές για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Ευρώπη είναι η Βουλγαρία και η Ουγγαρία.

……………

Ο Μπρισάρντ συνέχισε ως εξής: ¨Στην Τουρκία υπάρχουν άτομα και οργανώσεις που αποκτούν πλαστά ή κλεμμένα διαβατήρια, εμφανίζονται ως τουρίστες και χρησιμοποιώντας αυτά τα διαβατήρια εισέρχονται στην Ευρώπη διαμέσου Βουλγαρίας ή Ουγγαρίας. Πρόκειται για μια εντελώς νέα ρότα εισόδου στην Ευρώπη.¨

Ο Μπρισάρντ είπε πως κάθε μια από τις χώρες πρέπει να εφαρμόσει αποτρεπτικά μέτρα και ότι σε αυτό το θέμα δεν μπορούν να εμπιστεύονται ¨μια κοινή πολιτική¨.

https://anfturkce.net/guncel/brisard-teroeristler-tuerk-pasaportu-ile-bati-ya-geliyor-106513
14/4/2018

Previous Article

ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΝΙ ΑΚΙΤ

Next Article

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΩΝ Ο ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut ut Praesent ut leo. ante. mattis elit. libero ut