Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΗΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΙΑΣ ΚΗΔΕΙΑΣ

No Comments Share:

kucuk-u-son-yolculuguna-boyle-ugurladilar-6556636

O Ιμπραήμ Κιουτσούκ-αντιπρόεδρος του ΜΗΡ στην περιοχή Φατίχ-Κωνσταντινουπόλεως ο οποίος σκοτώθηκε στο όρος Τουρκμέν όπου είχε πάει να πολεμήσει εθελοντικά, ξεπροβοδόθηκε στο τελευταίο του ταξίδι.
Η νεκρώσιμη τελετή για τον Ιμπραήμ Κιουτσούκ έγινε στο τζαμί Φατίχ . Την νεκρώσιμη τελετή έκανε ο Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού, γνωστός στην κοινή γνώμη ως ¨Αχμέτ Χότζας¨. Στην τελετή μεταξύ άλλων ο Αχμέτ-Χότζας ανέφερε : ¨Το όρος Τουρκμέν όπου να είναι πέφτει, Αλλάχ μου υπερασπίσου το εσύ. Στα ανατολικά ξέρεται υπάρχει ο κίνδυνος της διάσπασης. Εκεί βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ΠΚΚ-Αρμένιους. Το μουσουλμανικό-τουρκικό έθνος βρίσκεται αντιμέτωπο με όλο τον κόσμο. Από την μια μεριά η Ρωσία έχει ενωθεί με το Ιράν. Aπό την πίσω πλευρά η Κίνα, θέλουν να κομματιάσουν και να καταλάβουν αυτήν την τουρκομουσουλμανική πατρίδα. Μην το επιτρέψεις Δημιουργέ…Αυτή την σιιτική συμμαχία της Ρωσίας και του Ιράν ακύρωσε την Δημιουργέ¨.
……………..
Στην τελετή μετείχε επίσης και ο Αλπαρσλάν Τσελίκ ο οποίος, στις 24 Νοεμβρίου όταν τα τουρκικά αεροσκάφη κατέρριψαν το ρωσικό SU-24, είχε δηλώσει πως οι ίδιοι σκότωσαν τον πιλότο Όλεγκ Πέσκοφ που είχε πηδήξει με αερόστατο. Ο Αλπασλάν Τσελίκ στάθηκε για κάποιο διάστημα ως ένδειξη σεβασμού στην πέτρινη θέση- Μουσάλλα , ενώ στην νεκρώσιμη τελετή ήταν στις πρώτες θέσεις.
………….
…………

http://www.dha.com.tr/rus-pilotu-oldurdugunu-soyleyen-o-isim-de-cenazeye-katildi_1123643.html
28/1/2016

Σχ : Ο Τσελίκ είναι αυτός που βρίσκεται ακριβώς στην φωτογραφία πίσω από τους χοτζάδες. Και κάτω βλέπετε την φωτογραφία από τότε που ανακοίνωσε περιχαρής την δολοφονία του Ρώσου πιλότου που είχε πηδήξει με αλεξίπτωτο.

rusya-nin-pilotu-vurmakla-sucladigi-alpaslan-celik-1918898

Previous Article

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ)…

Next Article

ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΘΙΚΗ, ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *