Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΛΑΣΗ¨

0 σχόλια Share:

¨Στην Τουρκία μας υποχρέωσαν να εκπορνευτούμε¨

Αίσθηση προκάλεσε στην Νότια Αφρική ο ισχυρισμός χορεύτριας πως στην Κωνσταντινούπολη υποχρεώθηκε να εκπορνευτεί.

Θόρυβος προκλήθηκε στην Πραιτόρια της Ν. Αφρικής όταν η 19χρονη χορεύτρια Ιμογκάν Άνταμς ισχυρίστηκε πως ενώ είχαν πάει για επίδειξη χορού στην Κωνσταντινούπολη υποχρεώθηκαν να εκπορνευτούν.

¨ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ  ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ¨

Οι ισχυρισμοί της Άνταμς παρουσιάστηκαν σε μια από τις πιο γνωστές εφημερίδες της χώρας. Η κοπέλα η οποία περιγράφει πως αυτά που έζησε στην Κωνσταντινούπολη ήταν ¨Η απόλυτη κόλαση¨ και δηλώνει : ¨Αυτό που ήθελαν από εμάς ήταν απαίσιο. Στην αρχή υπογράψαμε σύμβαση για να χορέψουμε για 6 μήνες. Αλλά όταν φτάσαμε εκεί μας υποχρέωσαν να υπογράψουμε άλλο κείμενο. Με βάση αυτό το κείμενο μετά το πρόγραμμα μας ζητούσαν να ¨φιλοξενήσουμε¨ τους θεατές. Οι άντρες όμως που ερχόταν ήθελαν να μας ακουμπήσουν και να κάνουν σεξ. Υποχρεωθήκαμε σε αυτό. Εμπόδιζαν επίσης την επικοινωνία μας με τις οικογένειες μας.

¨ΟΠΟΙΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΤΗΝ ΕΔΕΡΝΑΝ¨

Όταν θέλησα να φύγω μου είπαν πως πρέπει να τους αποζημιώσω με 7.500 τ.λ. Σύμφωνα με την συμφωνία θα παίρναμε 1300 λίρες το μήνα. Αλλά με δικαιολογίες για έξοδα για ασφάλεια και διαμονή τις 900 από αυτές δεν τις πλήρωναν. Κάθε φορά που αρνούμασταν να πάμε με κάποιον άντρα είχαμε σκληρή μεταχείριση και ξυλοδαρμό¨.

Η Άνταμς ισχυρίστηκε πως με αυτό τον τρόπο κρατούνται πολλά κορίτσια από την Ν. Αφρική στην Κωνσταντινούπολη.

¨ΚΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ¨

Η Τάνια Βαν Ρίε-ιδιοκτήτρια της εταιρίας RT Concerts που έφερε την Άνταμς στην Κωνσταντινούπολη δηλώνει : ¨Ποτέ δεν κάνουμε κάτι τέτοιο. Και η κόρη μου αυτή τη στιγμή μετέχει σε μια τέτοια διοργάνωση. Τα κορίτσια αυτά συνεχώς παρακολουθούνται. Οι ισχυρισμοί είναι κωμικοί¨.

Εφ. Ακσάμ 20-2-2012

Previous Article

AITHMA ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Next Article

ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ 40 (!) ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *