Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΓΑΜΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΑΣ¨

0 σχόλια Share:

Εφ. Μιλλιέτ 14-6-2011

Λάθος κατάλαβε την απόφαση, μπήκε στην φυλακή

Ο πυγμάχος Γιασίν Αϊτεκίν δικαζόταν για ξυλοδαρμό των κλεφτών που είχαν κλέψει την μπαταρία από το αυτοκίνητο του, και όταν άκουσε την δικαστίνα να λέει πως ¨αναστέλλει για 5 χρόνια¨, νομίζοντας πως θα εκτίσει πέντε χρόνια φώναξε ¨Γαμώ και σας και το δικαστήριο σας¨, και συνελήφθη.

Ο 23χρονος Γιασίν Αϊτεκίν που δουλεύει σε εργολάβο καθαριότητας του δήμου και ασχολείται με την πυγμαχία, δικάστηκε μετά από μήνυση 4 ατόμων που φέρεται να είχαν κλέψει την μπαταρία από το αυτοκίνητο του. Ο Αϊτεκίν βρήκε τους 4 κλέφτες που δεν είχε μπορέσει να βρει η αστυνομία και του τιμώρησε δέρνοντας τους. Ο Αϊτεκίν συνελήφθη μετά από καταγγελία των ξυλοκοπηθέντων, καθώς τους έστειλε στο νοσοκομείο από το ξύλο.

ΟΛΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο Γιασίν Αϊτεκίν εμφανίστηκε να δικαστεί στις 8 Ιουνίου αντιμετωπίζοντας ποινή από 1 έως 3 χρόνια. Μετά το τέλος της εκδίκασης η δικαστής Χουλιά Ακάρ ανακοίνωσε πως αναστέλλει για πέντε χρόνια την ποινή του Αϊτεκίν. Ο Αϊτεκίν κατάλαβε λάθος και νόμισε πως θα εκτίσει 5 χρόνια στη φυλακή. Οργισμένος φώναξε στην δικαστίνα : ¨ Γαμώ και σας και το δικαστήριο σας. Εγώ δεν έρχομαι ξανά εδώ. Κοίτα ρε μούτρα που έχει αυτή¨.

Μετά από μήνυση της δικαστίνας ο Αϊτεκίν συνελήφθη στην έξοδο της αίθουσας και στάλθηκε στις φυλακές τύπου Ε του Ερζερούμ.

 

Previous Article

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Next Article

ΧΩΡΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ ΣΕ ΖΩΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *