Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΟΛΙΣ ΖΗΤΗΣΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ…

No Comments Share:

65272_46580_01032016182927_4

Στο Γκιόλτζουκ του Κοτζάελι ο Ζιγιά Καρακογιούν επειδή η σύζυγος του υπέβαλλε αίτημα διαζυγίου , σκότωσε την σύζυγο, την πεθερά, τον αδερφό της γυναίκας του, ενώ ο πεθερός του ο Οσμάν Μπαστάν  σώθηκε πηδώντας σε ένα λάκκο.

Μάλιστα έγινε γνωστό πως πριν από 5 μέρες ο Καρακογιούν είχε πάει όλα τα πράματα της γυναίκας του μπροστά στο σπίτι του πεθερού του και τα έκαψε.

Χτες το βράδυ στο περιστατικό που συνέβη στην συνοικία Χασανεγίν του Γκιόλτζουκ, ο Ζιγιά Καρακογιούν όταν έμαθε πως η σύζυγος του είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου, διέπραξε ανθρωποκτονίες. Ο Ζιγιά Καρακογιούν παίρνοντας την καραμπίνα πήγε στο σπίτι του πεθερού του και όταν αντιλήφθηκε πως δεν ήταν κανείς εκεί, στράφηκε προς τον κήπο. Την ώρα που ο Οσμάν Μπαστάν, η σύζυγος του η Εμινέ Μπαστάν, ο γιός τους ο Σονέρ Μπαστάν και η κόρη τους η Φατμά Καρακογιούν επέστρεφαν από το χωράφι, εμφανίστηκε μπροστά τους ο Ζιγιά Καρακογιούν κρατώντας την καραμπίνα. Ο  Ζιγιά Καρακογιούν σκότωσε πρώτα την πεθερά του την 66 ετών Φατμά Μπαστάν, ακολούθως τον 35 ετών Σονέρ Μπαστάν και  μετά την 47 ετών Φατμά Καρακογιούν. Ο Οσμάν Μπαστάν πήδηξε σε ένα λάκκο και σώθηκε. Ο  Ζιγιά Καρακογιούν αφού απομακρύνθηκε από το σημείο, με το ίδιο όπλο αυτοκτόνησε.
………………

http://www.dha.com.tr/damadinin-katliamindan-cukura-atlayarak-kurtulmus_1153479.html

2/3/2016

 

Previous Article

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Next Article

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *