Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΗΘΕΛΕ ΔΙΑΖΥΓΙΟ….

No Comments Share:

Πρώτα την σκότωσε και μετά φίλησε το πτώμα της

D25215049

Η 31 ετών κάτοικος Προύσας Σινέμ Τσαλισκάν, δολοφονήθηκε με 7 σφαίρες από τον σύζυγο της τον Ερχάν Τσαλισκάν έναντι του οποίου είχε υποβάλλει αίτημα διαζυγίου, ο οποίος ανέβηκε στο αυτοκίνητο της την ώρα που έβγαινε από την δουλειά της . Το πτώμα της Σινέμ Τσαλισκάν για την οποία μάλιστα της είχε οριστεί και προστασία από την εισαγγελία, μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο. Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία Ερχάν Τσαλισκάν παραδόθηκε στην αστυνομία.

Η κάτοικος Προύσας Σινέμ Τσαλισκάν πριν από 5 μήνες λόγω ισχυρού κλονισμού του γάμου της με τον εργαζόμενο σε κλωστοϋφαντουργία Ερχάν Τσαλισκάν, υπέβαλε αίτημα διαζυγίου. Η Σινέμ Τσαλισκάν που δούλευε σε μια εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων, μεταφέρθηκε σε σπίτι που νοίκιασε στην συνοικία Φατίχ και άρχισε να ζει μαζί με την κόρη της. Φεύγοντας το απόγευμα με το υπ.αρ16 DZ 982 αυτοκίνητο της, είδε τον άντρα της Ερχάν Τσαλισκάν να της κόβει το δρόμο. Αυτός ανέβηκε στο αυτοκίνητο της και άρχισε να λογομαχεί μαζί της. Όταν το αυτοκίνητο έφτασε στο σταυροδρόμι Μπεσγιόλ, ο Ερχάν Τσαλισκάν άνοιξε την πόρτα της Σινέμ και άρχισε να πυροβολεί με το όπλο που κατείχε νόμιμα. Η Σινέμ δέχτηκε 7 σφαίρες και πέθανε πάνω στο τιμόνι. Ο Τσαλισκάν ζήτησε από τους μάρτυρες της δολοφονίας να καλέσουν την αστυνομία.

…………..

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως ο δράστης παίρνοντας άδεια από τους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν επιτόπου, φίλησε για τελευταία φορά την σύζυγο του.

……………..

D252150500

Εφ. Χουριέτ 26/10/2013

 

Previous Article

ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *