Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΟΥΙΣΚΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 6-6-2011

Δεν τον σκότωσε το ουίσκι αλλά το δωμάτιο

Ο μαθητής λυκείου Μωχάμετ Ισά Σοϊσάλ που είχε πάει στο Μπόντρουμ για πρακτική σε ξενοδοχείο στο Μπόντρουμ βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του δηλητηριασμένος από μονοξείδιο του άνθρακα. Υπήρχαν ισχυρισμοί πως ο Σοϊσάλ είχε πεθάνει από ουίσκι.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία έκρινε πως ο θάνατος του Μωχάμετ Ισά Σοϊσάλ που είχε πάει στο Μπόντρουμ για πρακτική σε ξενοδοχείο προήλθε από ¨δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα¨. Ο Ισά που φοιτούσε σε επαγγελματικό λύκειο για τουριστικές επιχειρήσεις, είχε έρθει στις 3 Μαίου σε ξενοδοχείο στην περιοχή Γκιουμπέτ του Μπόντρουμ για πρακτική. Ο 17χρονος Μωχάμετ Ισά Σοϊσάλ γιόρτασε τα γενέθλια του μαζί με 10 φίλους σε ένα ρεστοράν. Φαίνεται ότι κάποιοι από την ομάδα ήπιαν ρακί.

 Οι μαθητές γύρισαν πίσω στο ξενοδοχείο στο οποίο θα έκαναν πρακτική στις 20.30. Κατά τις 03.00 11 μαθητές μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ναυτία και τάση για εμετό. Ο Μωχάμετ Ισά Σοϊσάλ πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Στους υπόλοιπους 10 τοποθετήθηκε ορός και άρχισε η θεραπεία τους. Οι γιατροί είπαν ότι υποψιάζονται δηλητηρίαση από αλκοόλ ή τρόφιμα. Η σωρός του Σοϊσάλ μεταφέρθηκε για νεκροψία στην ιατροδικαστική υπηρεσία Σμύρνης. Στην αυτοψία που έγινε δεν βρέθηκε αλκοόλ στο αίμα του.

Από το δωμάτιο του περνούσε σωλήνας μαζούτ

Η οικογένεια του ανέφερε πως το παιδί τους δεν έπινε αλκοόλ, και κατηγόρησαν το ξενοδοχείο λέγοντας ότι τα δωμάτια που έμεναν οι μαθητές ήταν πολύ άσχημα. Η ιατροδικαστική αναφορά επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς της οικογένειας. Από την παθολογική έρευνα που διεξήχθη αποκαλύφθηκε ότι ο μαθητής πέθανε λόγω δηλητηρίασης από μονοξείδιο του άνθρακα. Φαίνεται ότι ο σωλήνας του μαζούτ που χρησιμοποιούσε το ξενοδοχείο για να ζεστάνει το νερό, περνούσε μέσα από τα δωμάτια των μαθητών στον δεύτερο όροφο και ήταν τρύπιος. Από αυτή την τρύπα διέρρευσε το μονοξείδιο. Ο Σοισάλ ήταν ο πιο κοντινός στην τρύπα από τους μαθητές που κοιμόταν, για αυτό επηρεάστηκε πιο πολύ από όλους. Η αναφορά της ιατροδικαστικής στάλθηκε στην Εισαγγελία του Μπόντρουμ που ερευνά την υπόθεση. Ανάλογα με το πόρισμα της εισαγγελίας θα ασκηθούνε και οι ανάλογες διώξεις.

Previous Article

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Next Article

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΗΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *