Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ— ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Την έσωσε ο αστυνομικός από τον οργισμένο σύζυγο

Ο 33 ετών κάτοικος Αϊδινίου Κ.Α. ο οποίος φέρεται να έπιασε στο σπίτι του την 24 ετών Γ.Α-γυναίκα του με άλλο άντρα, άρχισε να την κυνηγά στο δρόμο με κουζινομάχαιρο, όταν τον συνέλαβε τυχαία ένας αστυνομικός με πολιτικά.

Ο πατέρας δύο παιδιών Κ.Α. που εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων , την περασμένη Παρασκευή ήρθε στο σπίτι του γύρω στις 17.00. ¨όταν θέλησε να μπει μέσα με το κλειδί του δεν μπόρεσε καθώς είχε μπει από μέσα σύρτης. Τότε φέρεται πως η Γ.Α. όταν είδε πως ήρθε ο σύζυγος της, έκρυψε τον παράνομο έρωτα της τον Μ.Κ. (31) σε ένα δωμάτιο και μετά άνοιξε την πόρτα. Ανίδεος για το τι συνέβαινε ο Κ.Α., όταν θέλησε να κάνει ένα ντους, βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Μ.Κ. Ο Μ.Κ. επωφεληθείς από την έκπληξη του έφυγε τρέχοντας από το σπίτι. Ο Κ.Α. τρελαμένος από τα νεύρα του χαστούκισε την γυναίκα του, και πήρε από το συρτάρι της κουζίνας το μαχαίρι. Η γυναίκα τότε, φοβούμενη ότι θα την σκοτώσει, πετάχτηκε στον δρόμο κραυγάζοντας. Ο Κ.Α. άρχισε τότε μέσα στο δρόμο να κυνηγά τα γυναίκα του, υπό τα έκπληκτα βλέμματα των περαστικών. Η γυναίκα που κραύγαζε για βοήθεια, το πόδι της σκόνταψε και έπεσε.

Τότε ο αστυνομικός Αρίφ Κορσέ της αστυνομίας Αϊδινίου που είχε άδεια και πήγαινε να πάρει τον γιό του, πρόσεξε το περιστατικό και επενέβη. Την ώρα που ο οργισμένος σύζυγος ετοιμαζόταν να μπήξει το μαχαίρι στην σύζυγο του, ο Κορσέ τράβηξε το περίστροφο του και πυροβόλησε τέσσερεις φορές στον αέρα. Από τον πανικό ο Κ.Α. απομακρύνθηκε από την γυναίκα του, και τότε ο Κορσέ τον έσπρωξε και βρίσκοντας ευκαιρία του άρπαξε το μαχαίρι. Ακολούθως ο Κορσέ παρέδωσε τον Κ.Α. στους συναδέλφους του που είχαν ειδοποιηθεί από τους περίοικους.

…………..

Η σύζυγος δεν υπέβαλλε μήνυση

Εφ. Χουριέτ 4/5/2013

 

Previous Article

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ 17ΧΡΟΝΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΝΤΙΛΑΝ ΑΛΠ

Next Article

ΧΑΤΙΜ ΣΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ ΡΟΔΟΠΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *