Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

65 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ !

No Comments Share:

Μπαμπάς και γιός τον έθαψαν ζωντανό !

161120141620239559897_2

Ως κατηγορούμενοι για τον θάνατο του 16χρονου Ονούρ Σαντάλ που βρέθηκε νεκρός με δεκάδες μαχαιριές, που τον έθαψαν μάλιστα ενώ ήταν ακόμη ζωντανός συνελήφθησαν ο Ακίν Τ. (18)-αδερφός της κοπέλας του και ο πατέρας της ο Αχμέτ Τ. (46).

Μπαμπάς και γιός ομολόγησαν πως τον τραυμάτισαν με μαχαίρι και σουγιά σε 65 μέρη και τον έθαψαν μετά ζωντανό, ενώ έγινε γνωστό πως πριν πεθάνει τα τελευταία του λόγια ήταν ¨Πεθαίνω, ας με συγχωρήσει η μητέρα μου. Την παίδεψα πολύ¨. Η αστυνομία αφού εντόπισε από κάμερα ασφαλείας πως πατέρας και γιός ανέβασαν διά της βίας τον Σαντάλ σε αυτοκίνητο, τους συνέλαβαν μαζί με τρεις φίλους του Ακίν Τ.  Οι 5 ύποπτοι μετά από την ολοκλήρωση των διαδικασιών στην αστυνομία, μεταφέρθηκαν στα δικαστήρια. Στις 13 Νοεμβρίου ο Ονούρ Σαντάλ δηλώθηκε από την αστυνομία ως αγνοούμενος, για να βρεθεί αργότερα από υπαλλήλους του δασαρχείου σε δασώδη περιοχή στα 100 μέτρα από δρόμο στην συνοικία Μπαγμπασί.

Στην νεκροψία που έγινε στον Σαντάλ, βρέθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει 65 φορές, ενώ στους πνεύμονες του βρέθηκε χώμα. Από την έρευνα βγήκε πως τον έθαψαν ζωντανό πριν πεθάνει και ότι για αυτό βρέθηκε χώμα στους πνεύμονες του.

………………

Από τις καταθέσεις φάνηκε πως η δολοφονία έγινε από τον πατέρα και τον γιό, ενώ οι άλλοι τρεις δεν ήξεραν για την δολοφονία, απλά βοήθησαν στην απαγωγή.
………..

Ο πατέρας Αχμέτ Τ. την ώρα που τον μετέφεραν στα δικαστήρια δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον φωτογράφιζαν πως ¨Ήταν θέμα τιμής, μετανιώνω, δεν θέλαμε να γίνει έτσι¨.
DHA 16/11/2014

Previous Article

ΠΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Next Article

ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΧΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *