Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ !

No Comments Share:

Πρώτα τον μαχαίρωσε και μετά του έκοψε το σεξουαλικό όργανο 

160320140914108038899

Στο Σαλιχλί της Μαγνησίας συνελήφθησαν ο Α.Α. και ο αδερφός του ο Ε.Α., καθώς ο πρώτος ισχυριζόμενος πως ο Α.Τ. είχε παράνομη σχέση με την σύζυγο του, τον μαχαίρωσε πέντε φορές και μη αρκούμενος σε αυτό, του έκοψε και το σεξουαλικό του όργανο.

Στο περιστατικό που συνέβη προχτές στο Σαλιχλί, ο Α.Α. μαζί με τον αδερφό του τον Ε.Α. πήγαν δίπλα στον Α.Τ. υποστηρίζοντας πως διατηρεί παράνομη σχέση με την γυναίκα του πρώτου. Αναφέρεται πως πρώτα τον χτύπησαν με όπλο και μετά τον μαχαίρωσαν 5 φορές στο καβάλο. Μη μπορώντας να συγκρατηθούν τα δύο αδέρφια, μετά έκοψαν και το σεξουαλικό όργανο του Α.Τ. και μετά έφυγαν. Αιμόφυρτος ο Α.Τ. τηλεφώνησε σε συγγενείς του ζητώντας βοήθεια. Μετά από το τηλεφώνημα στις πρώτες βοήθειες, κατέφθασαν διασώστες που τον μετέφεραν αρχικά στο κρατικό νοσοκομείο του Σαλιχλί όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετά τον πήγαν το νοσοκομείο Τζελάλ Μπαγιάρ της Μαγνησίας. Μετά από έρευνα που έγινε στο σημείο του περιστατικού, το όργανο βρέθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί το έραψαν πάλι στον Α.Τ. , ενώ έγινε γνωστό πως η υγεία του είναι σε καλή κατάσταση.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

Μετά από την κατάθεση που έδωσε ο Α.Τ. , η στρατοχωροφυλακή συνέλαβε τον. Α.Α. και τον αδερφό του τον Ε.Α. Στο δικαστήριο όπου τους προσήγαγαν, τα δύο αδέρφια απέρριψαν τις κατηγορίες αλλά προφυλακίστηκαν.

DHA 16/3/2014

Previous Article

MIA ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Next Article

¨ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *