Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

1 Comment Share:

Η Ζουχάλ Ντεμίρ-υπουργός ισότητας της βελγικής κυβέρνησης άρχισε διαδικασίες για να βγεί από την τουρκική υπηκοότητα

 

” Έφτασα να μην γνωρίζω την χώρα όπου γεννήθηκαν οι πρόγονοι μου”

Σύμφωνα με.την είδηση απο το DHA η Ντεμίρ δικαιολόγησε την απόφαση της ως εξής: Έφτασα να μην γνωρίζω την χώρα όπου γεννήθηκαν οι πρόγονοι μου, ο λάκκος στην μέση όσο πάει μεγαλώνει. Η επίδραση του Ισλάμ πάνω στην τουρκική κοινωνία, τα δικαιώματα των γυναικών, τα μειονοτικά δικαιώματα μαζί με την οπισθοδρόμηση της δημοκρατίας, όλα στην Τουρκία πάνε προς τα πίσω.Η Τουρκία θα παραμείνει για μένα η καλύτερη χώρα για διακοπές, αλλά.η τουρκική υπηκοότητα έπαψε πια να είναι κατάλληλη για μένα.
Η Ντεμίρ.είναι μέλος του κόμματος των Φλαμανδών N-VA και από τις 24/2/2017 και μετά ασκεί τα καθήκοντα “υπουργού αρμόδιας.για την ισότητα” .

Diken 5/8/2017

Previous Article

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ-ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ

Next Article

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

 1. Πω πω «τσαχπινιές» η πονηρούλα Βελγίδα στον Ερντογάν!
  Μα τί συμβαίνει πια στο Βέλγιο; Ακόμα και ξεχωριστό υπουργείο για την ισότητα!
  Στην «εξίσωση» των πάντων ίσως να οφείλεται και το γεγονός ότι δεν μπορείς να ξεχωρίσεις πλέον άνδρες και γυναίκες κι έχει χαθεί κάθε έννοια μέτρου και αρμονίας.
  Μη με παρεξηγήσεις τσαχπίνα μου, αλλά θα σε συμβούλευα να επιλέξεις άλλους προορισμούς για τις διακοπές σου μετά την απόφαση σου αυτή.
  Η χώρα μας, ας πούμε, θα μπορούσε να σου εξασφαλίσει όλα τα κομφόρ και θα είσαι και δίπλα στο «στοιχείο» σου που θέλεις να απελευθερώσεις.
  Προς θεού όμως, ό,τι κι αν επιλέξεις όχι κοντά παντελονάκια και T-Shirt τύπου «Hero», γιατί ο σουλτάνος αλωνίζει παντού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *