Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ…

No Comments Share:

 

Βραβείο στους αστυνομικούς που συνέλαβαν αυτόν που κατέβασε την τουρκική σημαία

O Γιασίν Ουγουρτάς-αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Αλίαγα της Σμύρνης, βράβευσε τα στελέχη της υπηρεσίας του, διότι σε σύντομο χρονικό διάστημα, συνέλαβαν το Ρ.Μ. ο οποίος κατέβασε μια τουρκική σημαία που ήταν ανηρτημένη σε επιχείρηση στην περιοχή.

Στο περιστατικό που συνέβη σε επιχείρηση σο Αλίαγα, ο ύποπτος Ρ.Μ. γρονθοκόπησε και κατέβασε την Τουρκική Σημαία που βρισκόταν ανηρτημένη σε μια επιχείρηση, αλλά από την λεπτομερή εξέταση των καμερών που υπήρχαν στο μαγαζί όπως και των καμερών κυκλοφορίας, σύντομα συνελήφθη, προσήχθη στο δικαστήριο και προφυλακίστηκε.    O Γιασίν Ουγουρτάς-αστυνομικός διευθυντής, στην ομιλία που έκανε κατά την βράβευση των αστυνομικών  που συνέλαβαν τον δράστη, είπε πως ήταν σημαντικό πως σύντομα συνελήφθη αυτός που έριξε γροθιά στην Τουρκική Σημαία.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/turk-bayragini-indirenleri-yakalayan-polislere-odul-450593.html

18/4/2018

Σχ: Καμία σχέση με Ελλάδα. Καταρχήν προσέξτε πως γράφει ο αρθρογράφος στο κείμενο για την σημαία. Το ¨Τουρκική Σημαία¨ δεν είναι ορθογραφικό μας λάθος, τα αρχικά των λέξεων επιλέγει και τα βάζει με κεφαλαία γράμματα. Προσέξτε επίσης πως ο δράστης ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ, ούτε πρόστιμα, ούτε αναστολή… Επίσης ακόμη και η βράβευση δείχνει την απαξία που έχει αυτό το αδίκημα εκεί. Πως λέμε Ελλάδα; Καμία σχέση !

Previous Article

19 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ

Next Article

TA ¨ΜΕΓΑΛΕΙΑ¨ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *