Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

No Comments Share:

Εσύ είσαι λοιπόν που κορνάρεις στηρίζοντας τους διαδηλωτές !

Στους οδηγούς οι οποίοι χάριν στήριξης κόρναραν με το αυτοκίνητο τους, τους επιβλήθηκε πρόστιμο 77 λιρών για ¨διατάραξη της δημόσιας γαλήνης και ηρεμίας με χρήση της κόρνας¨.

 Άγκυρα- Η εξουσία θέλοντας να κόψει την στήριξη στις διαμαρτυρίες για το πάρκο Γκεζί εφαρμόζει περίεργες μεθόδους τιμωρίας. Το τελευταίο παράδειγμα παρουσιάστηκε στο Χατάι. Καθώς αυξάνει η κοινωνική στήριξη στην διαμαρτυρία, παρατηρήθηκε πως κάποιοι άνθρωποι κορνάρουν στα οχήματα τους θέλοντας να δείξουν την στήριξη τους προς τους ανθρώπους που είναι στον δρόμο. Στο Χατάι όμως η στήριξη αυτή τους κόστισε ακριβά. Στις 2 Ιουνίου πολίτες στο προάστιο Σουμερλέρ του Χατάι, βγήκαν στους δρόμους και εξέφρασαν την αντίδραση τους. Εκείνη την στιγμή πολίτες που βρισκόταν στα οχήματα τους, άρχισαν να πατάν κόρνα, ως στήριξη στους διαμαρτυρόμενους.

Η πόρτα των ιδιοκτητών αυτοκινήτων που κορνάροντας στήριζαν τους διαδηλωτές, την χτύπησε 10 μέρες μετά ένας ταχυδρόμος. Ο ταχυδρόμος τους ζήτησε να υπογράψουν και τους επέδωσε πρόστιμο από την τροχαία.

……………

ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ

Κατά την διάρκεια των διαμαρτυριών για το πάρκο Γκεζί, η Τουρκία αντιμετώπισε ασυνήθιστα μέτρα. Για πρώτη φορά η εισαγγελία της Άγκυρας έβγαλε δικαστική εντολή έρευνας των τηλεφώνων των συλληφθέντων υπόπτων, και κατέσχεσε τα κινητά τους. Μεταξύ των ασυνήθιστων μέτρων είναι και οι συλλήψεις χρηστών του twitter που διέταξαν εισαγγελείς σε πολλές περιοχές. Σχολιάζεται πως αυτή η επιβολή προστίμου από την Τροχαία σε κατοίκους του Χατάι, είναι η τελευταία μέθοδος που εφαρμόζεται για να αποκοπεί η στήριξη στις διαδηλώσεις.

Eφ. Ραντικάλ 13/6/2013

Previous Article

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΦΑΚΕΛΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΤ

Next Article

ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΝΥΝ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *