Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΝΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥ….

0 σχόλια Share:

Από το βιβλίο του ισλαμιστή συγγραφέα Αλή Ριζά Ντεμιρτζάν :

1601122_526528230779474_787822769_n

– Να παντρεύεστε με παρθένες, διότι αυτές καθώς είναι νέες είναι πιο γόνιμες, και έχουν πιο γλυκιά γλώσσα και χείλη ( İ. C. H. S. 1/108 A.Rıza Demircan).

– Ακόμη και την ώρα που η γυναίκα έχει ανεβεί στην καμήλα και πάει στην εξοχή να γεννήσει, εάν την επιθυμήσει ο σύζυγος της αυτή δεν θα πρέπει να αποφύγει να του δοθεί (Hz. Muhammed. A. Rıza Demircan. İ. C. H. s-1/78. 1/228).

Δεν είναι σωστό καμμία γυναίκα να κοιμάται χωρίς να δίνεται στον άντρα της (A. R. Demircan. İ.C. H. S-1/154).

– Να σας γνωρίσω τις παραδείσιες γυναίκες ; Είναι εκείνες που όταν συμβαίνει ένα λάθος ή υπόκεινται σε μια αδικία από την πλευρά του άντρα τους, μπορούν και του λένε ¨Δεν θα κοιμηθώ αν δεν σε ικανοποιήσω¨. (Hz. Muhammed. İ.C.H. S-1/227).

– Οι άνδρες είναι οι προστάτες και οι κύριοι των γυναικών, γιατί ο Αλλάχ έχει χαρίσει ανώτερο βαθμό στους άντρες από τις γυναίκες και επειδή ξοδεύουν απ΄τις περιουσίες τους. Για αυτό οι καλές γυναίκες πρέπει να είναι με ευσέβεια πειθαρχικές, και εν τη απουσία του άντρα τους να προστατεύουν ότι τους ανέθεσε ο Αλλάχ. Όσο για τις γυναίκες που ανησυχείτε για την παρακοή τους, πρώτα συμβουλέψτε τες, μετά αφήστε τες μόνες στο κρεβάτι τους και εντέλει δείρτε τες. (Nisa 34).

……………..

Facebook

Liberal Demokrat Yazarlar 17/1/2013

Σχ : Να υπογραμμίσω για τους λάτρεις του πολυπολιτισμού πως η τελευταία παράγραφος είναι αυτούσιο κείμενο από το Κοράνι.

Previous Article

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΞΙΜ

Next Article

ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΙΡΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

efficitur. et, ut Curabitur fringilla dapibus luctus