Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ !

No Comments Share:

Φρίκη από τον πρώην σύζυγο

 040420141135283370642_2

Στην Τούζλα ο πρώην σύζυγος της έκοψε το δρόμο, της έριξε βενζίνη και της έβαλε φωτιά. Το περιστατικό συνέβη το πρωί επί της λεωφόρου Μαρμαρά στην συνοικία Εσενιαλί της Τούζλας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Γκιονούλ Τσαλισκάν που πριν από κάποιο διάστημα χώρισε από τον Σ.Τ. και νοίκιασε σπίτι στην Τούζλα όπου και άρχισε να ζει. Η Τσαλισκάν σήμερα το πρωί βγήκε από το σπίτι της για να πάει στην δουλειά. Καθώς περπατούσε στον δρόμο, την σταμάτησε ο πρώην σύζυγος της . Μετά από λογομαχία αυτός έριξε πάνω της βενζίνη που είχε μαζί του σε μπιτόνι και μετά της έβαλε φωτιά.

ΚΑΗΚΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΙΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ

Την ώρα που η άτυχη γυναίκα κραύγαζε από τους πόνους, έσκασε και το σπρέι πιπεριού που έφερε μαζί της στην τσάντα της. Πολίτες που άκουσαν τις κραυγές της πήγαν να βοηθήσουν. Οι πολίτες που προσπάθησαν να σβήσουν την γυναίκα και να εξουδετερώσουν τον Σ.Τ., αντιμετώπισαν τις απειλές του, καθώς τους έλεγε πως ¨θα σας κάψω και εσάς¨. Ο πρώην σύζυγος απομακρύνθηκε περπατώντας. Άτομο που προσπάθησε να σβήσει την Τσαλισκάν, είδε τα χέρια του να καίγονται.

………………

DHA 4/4/2014

Previous Article

ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Next Article

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *