Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….

1 σχόλιο Share:

Ακόμη και από την σιλουέτα του ανησυχούν

To υπουργείο Εσωτερικών ζήτησε εμπειρογνώμονα για την σιλουέτα του Ατατούρκ

Το υπουργείο ζήτησε αναφορά από εμπειρογνώμονα αν η σιλουέτα αυτή μοιάζει ή όχι με τον Αρχηγό Ατατούρκ.

Ανάμεσα στο διάστημα 15 Ιουνίου και 15 Ιουλίου πολλοί ντόπιοι και ξένοι άνθρωποι συρρέουν στο χωριό Γιουκαριγκιουντές της πόλης Νταμάλ του νομού Αρνταχάν,για να δούνε να σχηματίζεται στο βουνό Καραντάγ η σιλουέτα του Ατατούρκ

Κατά τις μέρες εκείνες οργανώνεται και το 4ημερο ¨Φεστιβάλ Νταμάλ υπό την σκιά του Ατατούρκ¨ για το οποίο δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον και οι πολιτικοί. Πριν από έναν χρόνο άρχισε την λειτουργία του και ο σύλλογος ¨Αναγνώρισης και Επιβίωσης της Σιλουέτας του Ατατούρκ¨ που ιδρύθηκε από ομάδα ατόμων μεταξύ των οποίων βουλευτές και ο δήμαρχος του Νταμάλ Γκιουλτζεμάλ Φιντάν και έχει ως στόχο να προωθήσει ακόμη περισσότερο την θέαση αυτού του φυσικού συμβάντος.

Αποκαλύφθηκε ότι το υπουργείο Εσωτερικών αποφάνθηκε έναντι αυτού του αιτήματος πως ¨Δεν ξέρουμε αν εκείνη η σιλουέτα είναι ή όχι ο Ατατούρκ¨ και ζήτησε αναφορά από εμπειρογνώμονα.

Οι βουλευτές ανέφεραν πως μετά από αυτό συναντήθηκαν προσωπικά με τον υπουργό Εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν, αλλά δεν απέσπασαν κάποιο αποτέλεσμα.

Ιστοσελίδα Askehaber 16-11-2011

Previous Article

ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ…

Next Article

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 σχόλιο

  1. Είναι ενδιαφέρουσα η επιστημονική διάσταση του θέματος και η δημιουργία ερωτηματικών του θαύματος… ” Δεν ξέρουμε αν η σιλουέτα είναι του Ατατούρκ, και ζητάμε αναφορά από εμπειρογνώμονες.”
    Δλδ στην Τουρκία υπάρχουν εμπειρογνώμονες ανάλυσης σκιάς σε βράχο. Αλήθεια αυτοί οι Τούρκοι δεν μπορούν ούτε σε θαύμα να πιστέψουν αν δεν υπάρχουν ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
    Ρε παιδιά είναι δυνατόν να είναι άλλη φάτσα απ αυτήν του Κεμάλ.
    Ποιός θάναι ο Βούδας; Κεντινέ γκέλ , αιντε και σε λίγο οι εμπειρογνώμονες θα μας ανακοινώσουν και την ημερομηνία της Ανάστασής του.

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!