Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΚΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΛΟΓΟ !

0 σχόλια Share:

 

 

600 λίρες πρόστιμο και απελευθέρωση στον βιαστή του αλόγου

Ιδιοκτήτης αλόγου που είχε αφήσει στην εξοχή το άλογο του να βοσκήσει , όταν γύρισε και είδε ημίγυμνο νέο να είναι πίσω από το άλογο, κάλεσε την αστυνομία. Ο νέος συνελήφθη και του επιβλήθηκε πρόστιμο.

Ελεύθερος αφέθηκε ο Ε.Τ. , αφού του επιβλήθηκε πρώτα πρόστιμο 600 λιρών, διότι είχε βιάσει άλογο που ο ιδιοκτήτης του είχε αφήσει σε εξοχική περιοχή στο Τσόρλου του νομού Τεκίρνταγ

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΓΥΜΝΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ

Ο Ε.Κ. κάτοικος του Τσόρλου έδεσε το άλογο του για να βοσκήσει στην περιοχή Καλελίκ της συνοικίας Χατίπ και έφυγε. Όταν μετά από 4 ώρες επέστρεψε και βρήκε δίπλα στο άλογο τον νέο που ήταν ημίγυμνος και με το σεξουαλικό του όργανο έξω, ενημέρωσε αμέσως την αστυνομία.

ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ

Ο Ε.Τ. συνελήφθη με την κατηγορία τους βιασμού του αλόγου, τον πέρασαν από ιατρικό έλεγχο και ακολούθως τον μετέφεραν στο Α.Τ. Τζουμχουριέτ. Ο Ε.Τ. ανέφερε πως βρισκόταν εκεί διότι έβοσκε εκεί το άλογο του αδερφού του και δεν αποδέχτηκε την κατηγορία αυτή.

Του έκοψαν πρόστιμο 600 λιρες

Μετά από οδηγία από τον εισαγγελέα του Τσόρλου, με βάση το άρθρο 14 του νόμου περί Προστασίας Ζώων που αναφέρεται σε ¨σύναψη ερωτικής σχέσης με ζώο και βασανισμό ζώου¨ του κόπηκε 600 λίρες διοικητικό πρόστιμο και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος. Σχετικά με το περιστατικό διεξάγεται έρευνα.

https://www.sondakika.com/haber/haber-ata-tecavuz-iddiasiyla-gozaltina-alindi-10355009/

16/12/2017

Σχ: Αν νομίσει κανείς πως αυτά συμβαίνουν μόνο στην Τουρκία κάνει μεγάλο λάθος. Πρόσφατα μας έλεγαν από νοσοκομείο της Β.Ελλάδας για κάτι ¨περίεργες¨ ασθένειες που κόλλησαν άνθρωποι από ζώα. Θέτοντας ερωτήματα για τον τρόπο που μεταδόθηκε η ασθένεια… 

Previous Article

AKOMH MIA EMMEΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥ YPG

Next Article

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *