Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

“Δώστε μου τις λίρες σας να τις διαβάσω” 😅

No Comments Share:

Εξαπάτησε κόσμο λέγοντας τους “Θα πάω στην Μέκκα δώστε μου τις λίρες σας  να τις διαβάσω”

Συνελήφθη στη Σμύρνη ο Νουρεττιν Αλιντζα, οποίος είχε ξεγελάσει πολλούς ανθρώπους, λέγοντάς τους “Θα πάω στη Μέκκα δώστε μου  τις λίρες σας να τις διαβάσω”.

Έγινε γνωστό πως ο Αλιντζα  είναι φυγάδας από τη φυλακή, εμπλέκεται σε 26 διαφορετικές απάτες και υπάρχει τελεσίδικη ποινή 11 ετών φυλάκισης σε βάρος του.

Η Δίωξη Εγκλημάτων του Μπαϊρακλι, κινητοποιήθηκε όταν έλαβε καταγγελία πως ένα άτομο εξαπατά τον κόσμο λέγοντας τους πως “Θα πάω στην Μέκκα, δώστε μου τις λίρες σας, να τις διαβάσω και θα τις φέρω πίσω”. Οι αστυνομικοί στηρίχθηκαν στις καταθέσεις τριών ατόμων ενώ μετά από έρευνα στις κάμερες ασφαλείας της περιοχής εντοπίστηκε πως πρόκειται για τον Νουρεττιν Αλιντζα.

Οι αστυνομικοί ακολούθησαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε και το σταμάτησαν στην επαρχία Γκαζιεμιρ. Εντός του αυτοκινήτου δεν βρισκόταν αυτός αλλά οι F.A. και G.A., οι οποίοι κατέθεσαν πως ο κρύβεται σε ένα σπίτι στην πόλη Μπορνόβα.Με αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην διεύθυνση που έδωσαν, ο Αλιντζα συνελήφθη και με δικαστική απόφαση προφυλακίστηκε.

‘Hacca gideceğim, elinizdeki altınları verin okutayım’ diyerek dolandırıcılık yaptı

10/7/2019

Previous Article

Νέα αμερικανική προειδοποίηση

Next Article

Δεν του άρεσε το στυλ του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *