Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Τούρκος δήμαρχος Ανοβέρου προειδοποιεί αυτούς που θα πάνε διακοπές στην Τουρκία !

0 σχόλια Share:

Στο σώμα Τούρκος στο μυαλό Γερμανός ! Σκάνδαλο από τον Τούρκο δήμαρχο του Ανοβέρου ! Απειλή σε αυτούς που θα πάνε στην Τουρκία
Ο δήμαρχος Μπεκίρ Ονάι – δήμαρχος της πόλης Αννόβερο της Γερμανίας απείλησε πώς θα διώξει από τη δουλειά τους εργαζόμενους οι οποίοι θα πάνε διακοπές στην Τουρκία.
……
Στην γραπτή ανακοίνωση που έγινε από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων του δήμου Ανοβέρου όπου δήμαρχος είναι ο Μπελιτ Ονάι, αναφέρεται πως “Σίγουρα δεν προτείνονται για επισκέψεις, οι περιοχές για τις οποίες ισχύει η ταξιδιωτική προειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας). Κατά την επιστροφή τους στη δουλειά θα τεθούν για 14 ημέρες σε καραντίνα και δεν θα πληρωθούν για αυτό το διάστημα. Αν μολυνθούν κατά τη διάρκεια της επίσκεψης αυτό θα θεωρηθεί παράβαση καθήκοντος” , ουσιαστικά εκβιάζοντας τους εργαζόμενους δηλαδή. Ο δήμος Επίσης αναφέρει ότι σε περίπτωση μόλυνσης θα τεθεί σε λειτουργία το εργατικό δίκαιο, απειλώντας έμμεσα με απόλυση τους εργαζόμενους.
……

https://www.yeniakit.com.tr/haber/bedeni-turk-kafasi-alman-hannoverin-turk-belediye-baskanindan-skandal-turkiyeye-gidecekleri-tehdit-etti-1324219.html

7/7/2020

Σχ. : Προφανώς η Τουρκία έχει συνηθίσει οι Τούρκοι που υπηρετούν την αυτοδιοίκηση στο εξωτερικό, να είναι σκλάβοι του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας. Και εδώ που ο Τούρκος δήμαρχος απλά ακολουθεί το νόμο, εκνευρίζονται ! Μακάρι να είχαμε κι εμείς τέτοιους μουσουλμάνους δημάρχους στην Θράκη.

Previous Article

Οι ανησυχίες του Έλληνα ευρωβουλευτή για το πλωτό φράγμα… Βίντεο

Next Article

Υπουργός Αμύνης Ακάρ: ¨Η Τουρκία έχει ένα παρελθόν 500 ετών στην Λιβύη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *