Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

BINTEO – ΦΟΒΕΡΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ….

0 σχόλια Share:

 

Έντονη βροχή προκάλεσε πλημμύρα στο Μάμακ της Άγκυρας  

Λόγω της πλημμύρας δεκάδες οχήματα παρασύρθηκαν. Ένα άτομο παγιδεύτηκε στα νερά,

Καταιγίδα ου ξέσπασε τις μεσημεριανές ώρες στην πρωτεύουσα προκάλεσε πλημμύρα στην περιοχή Μάμακ. Το νερό της πλημμύρας παρέσυρε πολλά οχήματα που βρέθηκαν στον δρόμο του επί της λεωφόρου Νεσέτ Ερτάς. Εκείνες τις στιγμές φάνηκε ένα άτομο που είχε παγιδευτεί στα νερά.  Αλλά λέγεται πως ο πολίτης αυτός τελικά σώθηκε.

Λόγω της πλημμύρας πολλά σπίτια και μαγαζιά πλημμύρισαν. Οι πολίτες για να προστατευτούνε από τα νερά κατέφυγαν σε ασφαλή σημεία, ενώ μεγάλος αριθμός οχημάτων υπέστησαν ζημιές.

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΤΟΥΝΑ: ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ

Ο δήμαρχος Μουσταφά Τουνά, επιθεωρώντας μετά από την καταστροφή δήλωσε πως ¨Είναι μια καταστροφή που συμβαίνει μια φορά στα 500 χρόνια. Είναι κάτι που δεν έχει συμβεί ξανά σε περιοχή της Άγκυρας. Μόνη μας παρηγοριά είναι πως δεν υπήρξε απώλεια ζωών. Οι υλικές ζημιές είναι μεγάλες. Ήταν μια βροχή πέραν των προβλέψεων της Μετεωρολογικής υπηρεσίας.  Έβρεξε στην Άγκυρα και η καταστροφή έγινε σε αυτή την περιοχή. Δεν μπορούσαν να υπάρξουν μέτρα. Όταν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα συμβαίνει μια τέτοια καταστροφή, τι μπορεί να γίνει; Δεν μπορούν να ληφθούν μέτρα για αυτό. Δεν υπάρχει θέμα λήψης μέτρων. Είναι μια καταστροφή που συμβαίνει πολύ σπάνια¨.

………………….

Ο δήμαρχος της Μάμακ-Μεσούτ Ακγκιούλ σε δήλωση του είπε: ¨Περαστικά στους πολίτες μας. Υπήρξε μια σοβαρή καταστροφή. Υπήρξε μια πολύ έντονη βροχόπτωση που δεν συνέβη σε άλλες περιοχές της Άγκυρας. Ζημιές υπέστησαν οχήματα και μαγαζιά. Είμαστε εδώ μαζί με τον δήμαρχο Αγκύρας.  Όλο το προσωπικό μας εργάζεται για την απομάκρυνση των μπάζων και για την καταγραφή των ζημιών. Δόξα τω Θεώ δεν υπήρξαν απώλειες ζωών, αλλά έχουμε 6 τραυματίες που βρίσκονται στο νοσοκομείο. Οι εργασίες μας συνεχίζονται.
…………

Εδώ είχαν γίνει σημαντικές εργασίες στις υποδομές. Αλλά τέτοια καταστροφή, όπως είπα μια φορά είχε γίνεις την δεκαετία του 80. Μετά έγιναν εργασίες, αλλά όταν συμβαίνει και τέτοιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν πιστεύω πως έχει σχέση με τις υποδομές…¨

………………….

https://www.dha.com.tr/yurt/ankara-mamakta-saganak-yagis-sele-neden-oldu/haber-1577841

5/5/2018

Previous Article

BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ¨ΚΕΡΑΥΝΟΣ 2018¨ ΣΤΟ ΚΙΡΚΛΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Next Article

ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *