Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Ο γιός μου δεν ξύπνησε¨…

0 σχόλια Share:

Άνεργος πολίτης αυτοπυρπολήθηκε και πέθανε μπροστά σε Δήμο που ανήκει στο κόμμα ΑΚΡ

Στο Γκαζιαντέπ, πολίτης ονόματι Εγιούπ Νταλ, ο οποίος αρχικά είχε πάρει θετική απάντηση από το δήμο Σαχινμπει (ΑΚΡ), όταν αργότερα του απάντησαν αρνητικά πήγε μπροστά στο Δημαρχείο και αυτοπυρπολήθηκε. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όπου και πέθανε.

Σύμφωνα με την είδηση του Μπουλέντ Ονερ από την εφημερίδα Χακιμιετ, ο πρώην κατάδικος άνεργος πλέον, μην μπορώντας να βρει δουλειά είχε υποβάλει αίτημα για εργασία στο δήμο του Σαχινμπει. Στην αρχή του απάντησαν θετικά και όταν αργότερα του απάντησαν αρνητικά έχυσε επάνω του βενζίνη και αυτοπυρπολήθηκε. Με βαριά εγκαύματα τον μετέφεραν στην εντατική όπου άντεξε μόνο τέσσερις μέρες.

Η μητέρα του η Τουρκάν Νταλ, ανέφερε πως ” Ο γιος μου περίπου πέντε χρόνια έψαχνε για δουλειά. Τις προάλλες χαμογελώντας μου είχε πει πως τ του τηλεφώνησαν από μία βιομηχανία και θα άρχιζε δουλειά, αλλά αργότερα και από εκεί πήρε αρνητική απάντηση. Αργότερα διαμέσου του Is Kur τον κατεύθυναν προς τον Δήμο Σαχινμπει. Εκεί του είχανε πει πως θα άρχιζε να εργάζεται στο πρόγραμμα καταδικασμένων. Οι αξιωματούχοι του δήμου αρχικά του έδωσαν ελπίδες λέγοντας του πως θα αρχίσει να δουλεύει. Αργότερα όμως ο γιος μου, μου είπε πως δεν θα τον προσλάβουν. Μετά από αυτό ο γιος μου αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στο κτίριο του δήμου. Επί τέσσερις μέρες περιμέναμε μπροστά στη μονάδα εντατικής θεραπείας και να βελτιωθεί. Αλλά ο γιος μου δεν ξύπνησε. Καίγεται η καρδιά μας. Την ώρα που ο άνθρωπος στεναχωριέται ακόμα και για ένα ψόφιο σκυλί, για τον γιο μου ούτε ένας αξιωματούχος του δήμου δεν ήρθε να μας ευχηθεί συλλυπητήρια¨.

http://haber.sol.org.tr/turkiye/issiz-yurttas-akpli-belediyenin-onunde-kendini-yakti-yasamini-yitirdi-263210
20/5/2019
Previous Article

Διάλογος με τον εχθρό

Next Article

Ο φυλετικός διαχωρισμός και η ακάλεστη Καίτη Κληρίδη

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *