Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Υπέροχη ειρωνεία από Τούρκο πολίτη: ¨Να στηρίξουμε την καμπάνια του Ερντογάν με τα λεφτά της Μέρκελ¨ !

0 σχόλια Share:

Τούρκος πολίτης που ζει στην Γερμανία περιέγραψε ειρωνικά το πώς θα βοηθήσει την καμπάνια που άρχισε ο Ερντογάν. Χιλιάδες φορές κοινοποιήθηκε στα σόσιαλ μίντια η ειρωνεία που έκανε ο Τούρκος πολίτης.

https://tele1.com.tr/muthis-ironi-erdoganin-kampanyasina-merkelin-paralariyla-destek-olalim-148557/

5/4/2020

Σχ. : Συχνά ο Ερντογάν και τα τσιράκια του εντός και εκτός Τουρκίας,  λένε πως οι δυτικές χώρες τους ζηλεύουν… Με αφορμή λοιπόν την καμπάνια που άρχισε ο Ερντογάν (κανένα άλλο κράτος δεν ξέρουμε να έκανε κάτι παρόμοιο…), ο Τούρκος αυτός ¨ανέβασε¨ ένα βίντεο στο οποίο λέει τα εξής :

¨Απευθύνομαι στους φίλους μετανάστες που ζούνε στην Γερμανία και αγαπάνε τον αρχηγό (Ερντογάν). Την οικονομική στήριξη για τα σπίτια και τα κλειστά μαγαζιά που το γερμανικό κράτος έβαλε στα ΙΒΑΝ μας, τα χρήματα φορολογίας που δεν μας πήρε σε αυτή την διαδικασία, όπως και την οικονομική στήριξη 60% του μισθού μας, που μας έβαλε λόγω των μαγαζιών μας που δουλεύαμε και είναι κλειστά, πρώτα ο Θεός να τα καταθέσουμε στο ΙΒΑΝ που μας έδωσε ο αρχηγός μας και να δείξουμε το πόσο ισχυρός είναι ο αρχηγός μας στην Γερμανία και στην Μέρκελ που ζηλεύουν την χώρα και τον αρχηγό μας.¨  !!!

Previous Article

Έχει να γίνει στην Κρήτη….

Next Article

H ΑΓΑΠΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *