Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ¨…

No Comments Share:

Δάσκαλος που εκμεταλλευόταν παιδιά τους έλεγε πως ¨Εγώ είναι θέλημα του Αλλάχ να σε αγαπάω¨

 

ben-seni-allah-ve-resulun-rizasi-icin-seviyorum-1504161200_m2

Στο κατηγορητήριο σχετικά με τον  54 ετών Μουχαρρέμ  Β. που συνελήφθη στο Καραμάν με κατηγορίες για σεξουαλική εκμετάλλευση και βιασμούς 10 αγοριών που έμεναν σε εστίες του ιδρύματος Ensar και του συλλόγου αποφοίτων Ιμάμ Χατίπ (KAİMDER), αναφέρεται πως στα παιδιά τους  έλεγε πως ¨ ¨Εγώ είναι θέλημα του Αλλάχ να σε αγαπάω¨.

Ο κατηγορούμενος που κατηγορείται για 7 βιασμούς, 2 σεξουαλικές εκμεταλλεύσεις , ενώ σε μια άλλη περίπτωση έβαλε στο παιδί να δει ακατάλληλες εικόνες και μετά το παρενόχλησε, αντιμετωπίζει 600 έτη φυλάκισης

…………….

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα περιστατικά αυτά συνέβησαν στο διάστημα 2012-2015 όταν ο κατηγορούμενος εργαζόταν εθελοντικά στις εστίες του ιδρύματος Ensar και του KAİMDER.

Μετά από την διαπίστωση πως υπήρχαν 10 τέτοιες περιπτώσεις σε παιδιά ηλικίας 13 ως 16 ετών, βγήκαν οι ιατρικές αναφορές και λήφθησαν καταθέσεις από τα παιδιά.
……………

Ο κατηγορούμενος στην κατάθεση του είπε : ¨Είμαι ομοφυλόφιλος, από τα 10 μου αισθάνομαι έλξη σε ομόφυλους μου. Δεν αποδέχομαι τις κατηγορίες, μετανιώνω, θέλω να θεραπευτώ¨.

………….

DHA  15/4/2016

 

Previous Article

ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΟΛΟΓΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Next Article

ΜΙΤ ,ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *