Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΕΟΛΟΓΟΣ: ¨ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ¨ !

No Comments Share:

 

 

Η Διεύθυνση Θρησκευμάτων κινητοποιήθηκε αλλά τα ασυνείδητα λόγια συνεχίζονται: Όποιος άντρας χορταίνει με μια γυναίκα είναι ανώμαλος

Θέμα στα σόσιαλ μίντια  έγιναν οι δηλώσεις σκάνδαλο που έκανε πριν από 4 έτη ο Αμπντουλλάχ Γιολτζού. Ο Γιολτζού σε βίντεο που μιλά ακούγεται να λέει ¨Όποιος έχει μία γυναίκα ας πάει να εξετάσει τον ανδρισμό του. Όποιος άντρας χορταίνει με μια γυναίκα είναι ανώμαλος¨

Την ώρα που μετά από τις αντιδράσεις που προκαλούν κάποιες δηλώσεις θεολόγων, η Διεύθυνση Θρησκευμάτων συνεχίζει μαζί με θεολογικές σχολές κάποιες κοινές εργασίες, στο διαδίκτυο συνεχίζουν να εμφανίζονται κάποιες ασυνείδητες δηλώσεις.

……………….

Ο Αμπντουλλάχ Γιολτζού που φέρεται να έχει γεννηθεί στο Κερκούκ, στο βίντεο κατηγορεί τους άντρες που έχουν μια γυναίκα πως είναι ανώμαλοι. Ο Γιολτζού υποστηρίζει πως οι άνδρες αγαπάνε την ποικιλία και ότι αυτοί που αρκούνται στην μια γυναίκα θα πρέπει να εξετάσουν ιατρικά τον ανδρισμό τους.

¨ΟΠΟΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΙΣΜΕΝΗ¨

Ο Γιολτζού χαρακτηρίζει ως ¨σκισμένες¨ τις γυναίκες που δεν αρκούνται σε έναν άντρα και για να δικαιώσει αυτά που λέει για τους άνδρες,  τονίζει πως οι μεν άντρες στον παράδεισο θα έχουν τα ουρί του παραδείσου, ενώ οι γυναίκες θα αρκεστούν μόνο στους άντρες τους. Ο Αμντουλλάχ Γιολτζού μιλώντας για την σεξουαλική ζωή αντρών και γυναικών, ενίοτε γελά ενώ αφήνει και χυδαία υπονοούμενα.

https://www.sondakika.com/haber/haber-skandal-sozlerin-arkasi-kesilmiyor-tek-kadinla-10659640/

15/3/2018

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ¨ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΡΘΗΤΗ¨

Next Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΜΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΡΘΗΤΗ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *