Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ¨ΔΙΑΣΗΜΟ¨ !

0 σχόλια Share:
Spread the love

Ο παππούς Αλή ευτυχισμένος στο σπίτι του με τα γατιά του

 

Ο 83 ετών Αλή Μεσέ  τον Ιανουάριο μετά από πυρκαγιά που προκλήθηκε την ώρα που ήθελε να ανάψει την σόμπα στο σπίτι του  στο Μούντουρνου του νομού Μπόλου, χαράχθηκε στην μνήμη όλων καθώς την ώρα που έβγαινε κρατούσε και την γάτα του στην αγκαλιά του. Τώρα μεταφέρθηκε στο νέο του σπίτι.

Ο 83 ετών Αλή Μεσέ που έμεινε στην μνήμη με την φωτογραφία που τον έδειχνε την ώρα που γλύτωνε από την πυρκαγιά να μεταφέρει την γάτα του, τώρα συνεχίζει την ζωή του με 3 γάτες.

……………..

Το ξύλινο σπίτι όπου έμενε με την σύζυγο και τον ανάπηρο γιό του στο χωριό Ορντουλάρ, καταστράφηκε από την πυρκαγιά, αλλά το νέο του σπίτι με την βοήθεια του Ιδρύματος Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας και με την συμβολή κάποιων φιλάνθρωπων, χτίστηκε σύντομα.

Ο Αλή καθώς έφτασαν τα κρύα πήγε στο κέντρο της πόλης δίπλα στον γιό του, αλλά μη αντέχοντας την νοσταλγία για το χωριό του, συγκεκριμένες μέρες πηγαίνει εκεί.

Έτσι που και που πηγαίνει στο μέρος όπου ήταν το παλιό του σπίτι και ανανεώνει τις αναμνήσεις του, ενώ στο νέο του σπίτι περνά το χρόνο του με τρεις γάτες, μια εκ των οποίων είναι αυτή που έσωσε.

…………….

 https://tr.sputniknews.com/foto/201811271036341573-ali-dede-yeni-evinde-kedileriyle-mutlu/

27/11/2018

Previous Article

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟ : ¨ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ¨…

Next Article

ΝΕΑ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΡΟΖΑΒΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *