Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ Η ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΕΙΑ¨ !

0 σχόλια Share:

Δηλώσεις σκάνδαλο από τον αντιπρόεδρο της βουλής : Μεγάλο λάθος η μικτή εκπαίδευση αγοριών-κοριτσιών

mucadeleyeeic_2

Το ΑΚΡ μετά από την στοχοποίηση των φοιτητικών σπιτιών που μένουν μαζί αγόρια-κορίτσια, τώρα στράφηκε στην μικτή εκπαίδευση. Ο αντιπρόεδρος της βουλής και μέλος του ΑΚΡ Σαδικ Γιακούτ μιλώντας στην βουλή στο 14ο Παιδικό Φόρουμ, αναγνώρισε ως ¨μεγάλο λάθος¨ την μικρή εκπαίδευση. Και έδωσε το σήμα πως θα υπάρξει ρύθμιση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Γιακούτ μιλώντας στο Εθνικό Παιδικό Φόρουμ, δήλωσε πως ¨Στο θέμα της ξεχωριστής εκπαίδευσης αγοριών και κοριτσιών, δυστυχώς στην Τουρκία έγινε μεγάλο λάθος από το παρελθόν ως τώρα, στο όνομα του εκδυτικισμού έπρεπε να σπουδάζουν τα παιδιά στο ίδιο σχολείο¨.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Τζουμχουριέτ ο Γιακούτ αναφερόμενος στις χώρες που έρχονται από την Δύση και ανοίγουν σχολεία στην Τουρκία είπε πως ¨ Όταν αυτοί έρχονται και σε σχολεία όπως το Λύκειο Αρρένων Γαλατάσεράι, το Ιταλικό Λύκειο Θηλέων και το Γερμανικό Λύκειο Θηλέων παρέχουν ξεχωριστή εκπαίδευση, εκτιμώ πως η μέχρι τώρα παροχή μικτής εκπαίδευσης υπήρξε ένα μεγάλο λάθος¨.

Ο Γιακούτ έδωσε το σήμα μιας νέας επερχόμενης ρύθμισης, καθώς δήλωσε πως ¨Μακάρι αυτό το λάθος να διορθωθεί στην επόμενη περίοδο¨.

Haber.sol.org 20/11/2013

 

Previous Article

¨ΕΞΩΣΗ¨ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ !

Next Article

ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *