Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O δήμαρχος δεν υπογράφει για κάβες γιατί είναι αμαρτία !

0 σχόλια Share:

Απαγορεύτηκε το άνοιγμα κάβας. Του είπε πως ¨Δεν γίνομαι συνένοχος σε αμαρτία¨ και δεν ενέκρινε. 8 πολίτες ποι οποίοι στην πόλη Αφιόν θέλησαν να ανοίξουν κάβα ποτών και ολοκλήρωσαν όλους τους σχετικούς φακέλους, δεν πήραν άδεια λειτουργίας. Έμπορος που συναντήθηκε με τον δήμαρχο, όταν τον ρώτησε, εκείνος του είπε πως ¨Δεν μπορώ να βάλω υπογραφή σε κάτι τέτοιο, αυτό είναι αμαρτία. Ο άνθρωπος θα αγοράσει από εσένα αλκοόλ, θα πάει θα προκαλέσει τροχαίο, δεν μπορώ να μετάσχω σε αυτή την αμαρτία¨. Στην σχετική με το θέμα γραπτή αιτιολόγηση, αναφέρεται πως θα παρεμποδιστεί η αύξηση του αριθμού των μαγαζιών κάβας στην πόλη.
8 έμποροι που θέλω να ανοίξουν μαγαζί με κάβες στην πόλη Αφιόν βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα περίεργο εμπόδιο.

¨ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ¨

Οι έμποροι έκαναν όλες τις ετοιμασίες, εγκρίθηκαν με έλεγχο που έγινε από τη δημοτική αστυνομία, αλλά  μετά από μακρύ χρονικό διάστημα αναμονής, πήραν απορριπτική  απάντηση από τον Δήμο.
Όταν ένας εξ αυτών των εμπόρων συναντήθηκε με τον δήμαρχο της πόλης Αφιόνκαραχισάρ και μέλος του κόμματος ΑΚΡ Μεχμέτ Ζεϊμπέκ, εκείνος του είπε πως “Δεν μπορώ να το υπογράψω αυτό, αυτό είναι αμαρτία. ο άνθρωπος θα αγοράσει από σένα αλκοόλ θα πάει θα προκαλέσει τροχαίο εγώ δεν μπορώ να μετάσχω σε αυτή την αμαρτία”.

Ενας από τους εμπόρους ανέφερε πως ετοίμασε όλα τα δικαιολογητικά, έκανε όλες τις ετοιμασίες, ξόδεψε 35.000 λίρες, ενώ  ανέφερε πως “Περίπου 1,5 μήνα μας καθυστέρησαν. Στην αρχή η δημοτική αστυνομία είπε πως δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ακολούθως ο δήμαρχος μας μετέφερε πως δεν θα το επιτρέψει και δεν θα το υπογράψει. Αυτή τη στιγμή είμαστε θύματα οκτώ επαγγελματίες. Καθώς δεν έχουμε άλλη επιλογή, θα προσφύγουμε στο δικαστήριο”.

…………

http://haber.sol.org.tr/turkiye/tekel-bayisi-acmak-yasaklandi-gunaha-ortak-olamam-dedi-onay-vermedi-270478

16/9/2019

Previous Article

O διοικητής της ΑΔΤΕ θέλει ¨νίκας τις ευσεβεύσι¨…

Next Article

¨Το παρακράτος φύτεψε το κόμμα DEB¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ut mattis Donec dictum ipsum leo commodo