Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

No Comments Share:

Ποινή ¨προειδοποίησης¨ προς τα κανάλια Star και NTV που έδειξαν την επίδειξη της Victoria’s Secret : Προβάλλονται ως τουρκική παράδοση

Ποινή προειδοποίησης επιβλήθηκε στα τηλεοπτικά κανάλια Star και NTV που έδειξαν την επίδειξη της παγκοσμίου γνωστής μάρκας εσωρούχων Victoria’s Secret

Σύμφωνα με το κείμενο του Αλή Εκμπέρ Ερτούρκ, πολίτης εργαζόμενος στον δήμο Άγκυρας κατήγγειλε στο Ραδιοτηλεοπτικό πως αμφότερα τα κανάλια ¨με ακατάλληλο περιεχόμενο ενόχλησαν οικογένειες¨.

Τα κανάλια Star και NTV πριν από το ντεφιλέ που προβλήθηκε την πρωτοχρονιά, είχαν δημοσιεύσει ένα διαφημιστικό σποτ. Εκεί φαινόταν μοντέλα τα οποία χόρευαν συνοδεία τουρκικής μουσικής, ενώ στην διάρκεια του σποτ υπήρχε η φράση ¨Μια παράδοση συνεχίζεται. Το πρωτοχρονιάτικο φάσιον σόου  της Victoria’s Secret.

Μετά από την καταγγελία, το ραδιοτηλεοπτικό ετοίμασε μια αναφορά στην οποία υποστηριζόταν πως η επίδειξη εσωρούχων προβλήθηκε σαν τουρκική παράδοση.

………………..

Στην αναφορά τονίζεται πως αυτό επηρεάζει αρνητικά την ανάπτυξη παιδιών και νέων και με βάση το ότι οι εκπομπές δεν πρέπει να βλάπτουν την σωματική, πνευματική και ηθική εξέλιξη νέων και παιδιών ζητήθηκε η τιμωρία.

Με πλειοψηφία αποφασίστηκε να επιβληθεί η ποινή της προειδοποίησης.

Diken  1/5/2017

Σχ : Μπορεί να εκπλαγούν κάποιοι από την άποψη μας, αλλά εν προκειμένω πιστεύουμε πως οι Τούρκοι καλά έκαναν από την σκοπιά του εθνικού τους συμφέροντος. Όταν αξιωματούχοι του ΑΚΡ, λένε πως θέλουν να βγάλουν ¨θρήσκες γενιές¨  προφανώς και το εννοούν και το εφαρμόζουν. Και αυτό που επιδιωκουν για την κοινωνία φυικά και εχει σχέση με το εθνικό τους συμφέρον.

Previous Article

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΙΛΛΕΤ ΚΑΤΑ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΟΥΦΤΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛ

Next Article

ΑΣΚΗΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *