Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

WELLCOME TO TURKEY

No Comments Share:

Ακόμα και την Ρωσίδα νύφη του είχε υποχρεώσει να εκπορνευτεί

Μετά από αστυνομική επιχείρηση συνελήφθη συμμορία στην οποία τα μέλη γνώριζαν μέσω faceboοk ξένες γυναίκες (μεταξύ των οποίων δικηγόρος, δασκάλα και νοσοκόμα), τις προσκαλούσαν στην Τουρκία με υπόσχεση για ¨γλυκές διακοπές¨ και όταν αυτές ερχόταν τις υποχρέωναν να εκπορνευτούν. Αστυνομικός υποδυόμενος τον πελάτη πήγε σε ξενοδοχείο όπου μιλώντας με τις γυναίκες έμαθε και κατέγραψε πως ένας από τους επικεφαλής της συμμορίας, ο Τ.Γ. είχε υποχρεώσει σε εκπόρνευση ακόμη και την Ρωσίδα νύφη του, χωρίς ο γιός του να είναι ενήμερος για αυτό. Όταν ο γιός του ο Α.Γ. έμαθε την αλήθεια υπέβαλε μήνυση ενάντια στον πατέρα του.

Το Τμήμα Ηθών άρχισε έρευνα σε Σμύρνη και Ουρλά μετά από καταγγελία πως ξένες γυναίκες υποχρεώνονται να εκπορνευτούν. Με την έρευνα που έκαναν εντόπισαν ένα ένα τα ξενοδοχεία και τις πανσιόν όπου γινόταν η πορνεία. Για να εντοπιστεί η ταυτότητα των μελών της συμμορίας άρχισε φυσική και τεχνική παρακολούθηση.

……………….

Με έφοδο που έγινε σε 15 διευθύνσεις σε Σμύρνη και Ουρλά συνελήφθησαν 17 άτομα μεταξύ των οποίων και ο επικεφαλής της συμμορίας Α.Α. Στα ξενοδοχεία και πανσιόν που ανήκαν στην συμμορία διασώθηκαν 13 γυναίκες από Τατζικιστάν, Κιργιζιστάν, Μολδαβία και Ρωσία, οι οποίες κρατούνταν εκεί δια της βίας. ΟΙ γυναίκες παραδόθηκαν στο Τμήμα Αλλοδαπών για απέλαση ενώ έγινε γνωστό πως μεταξύ τους περιλαμβάνονταν δικηγόρος, δασκάλα και νοσοκόμα. Οι 3 εξ αυτών υπέβαλλαν μήνυση στη συμμορία.

………………..

Εντοπίστηκε πως τα μέλη της συμμορίας υπόσχονταν μια όμορφη και γλυκιά ζωή, ξεγελούσαν τις γυναίκες λέγοντας πως θα κάνουν πολλά τα ξίδια και θα γλεντήσουν, ενώ έστελναν ακόμη και το εισιτήριο τους. Τις υποδέχονταν στο αεροδρόμιο και αφού τις οδηγούσαν στο ξενοδοχείο τους έλεγαν πως τους χρωστούσαν λεφτά και τις υποχρέωναν να εκπορνευτούν.

……………

Εφ. Μιλλιέτ 26-3-2012

 

Previous Article

H TOYΡΚΙΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *