Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ¨…

2 Comments Share:

Ιμάμης που του έκοψε το σεξουαλικό όργανο : Γίνονται αυτά

Ιμάμης του οποίου το όργανο είχε κόψει η γυναίκα του με κουζινομάχαιρο πιστεύοντας πως την απατά, δεν υπέβαλε μήνυση λέγοντας πως ¨Σε κάθε οικογένεια γίνονται αυτά¨.

ΚΕΣΤΕΛ – Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Κέστελ τον περασμένο Αύγουστο. Την ώρα που κοιμόταν ο ιμάμης Ο.Κ. , δέχτηκε επίθεση από την σύζυγο του που του έκοψε το σεξουαλικό όργανο με κουζινομάχαιρο. Ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ουλουντάγ όπου του το έραψαν. Αφού νοσηλεύτηκε για καιρό, πήρε εξιτήριο και στάλθηκε σπίτι του. Στην κατάθεση του στην εισαγγελία είπε πως για πολύ καιρό είχε καβγάδες με την σύζυγο του λόγω ζήλειας και πρόσθεσε : ¨Πριν από το περιστατικό είχαμε συζητήσει με την γυναίκα μου και είχαμε συμφωνήσει. Πρόβλημα δεν υπήρχε. Την νύχτα την ώρα που κοιμόμουν μου έκοψε το σεξουαλικό όργανο. Σηκώθηκα μέσα σε πόνους μη πιστεύοντας στα μάτια μου. Αίμα υπήρχε ακόμη και στους τοίχους του δωματίου. Αργότερα ζητώντας βοήθεια από τον θρησκευτικό λειτουργό-γείτονα μου πήγα στο νοσοκομείο. Σε κάθε οικογένεια υπάρχουν τέτοια θέματα και καβγάδες. Δεν πρόκειται να κάνω μήνυση στην μητέρα των τριών παιδιών μου¨.

Η εισαγγελία του Κέστελ αποφάσισε ότι δεν θα ασκηθεί κάποια δίωξη καθώς ούτε ο Ο.Κ. του οποίου το όργανο θα διαπιστωθεί αν λειτουργεί 6 μήνες αργότερα υπέβαλε μήνυση, αλλά ούτε και η Σ.Κ. δεν υπέβαλε μήνυση για μοιχεία.

…………………..

Εφ. Ραντικάλ 6-10-2011

Previous Article

ΝΑΡΚΗ ΣΕ ΚΟΜΒΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Next Article

59% ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *