Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΡΓΕΙ Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΗ…

No Comments Share:

Κουρδικό Πρακτορείο Φιράτ 17-9-2011

H ¨αληθινή¨ δικαιοσύνη κόλλησε στην ιατροδικαστική

Κωνσταντινούπολη – Η δίκη για τον Φερχάτ Γκερτσέκ ο οποίος το 2007 πυροβολήθηκε από σφαίρα αστυνομικού στην Γενίμπόζνα, έμεινε ανάπηρος και συνεχίζει την ζωή του σε αναπηρικό καροτσάκι, μπλόκαρε καθώς η αναμενόμενη από την ιατροδικαστική υπηρεσία έκθεση δεν ήρθε. Παλιότερα η σφαίρα που είχε σταλεί στην ιατροδικαστική είχε χαθεί. Λόγω της εσκεμμένης στάσης της ιατροδικαστικής επί 4 χρόνια δεν προχωρά η διαδικασία.

Η δίκη του Φερχάτ Γκερτσέκ ο οποίος ενώ πουλούσε περιοδικά έμεινε ανάπηρος και συνεχίζει την ζωή του σε αναπηρικό καροτσάκι, και των επτά αστυνομικών επί 4 χρόνια πάει με βήμα σημειωτών.

Στον Φερχάτ και στους δύο φίλους του υποβλήθηκε μήνυση για διαδήλωση με ποινή που φτάνει τα 15 χρόνια, ενώ στους αστυνομικούς Τζενγκίζ Τσαλίς, Γιαβούζ Οζέρ, Αϊντίν Οζντερέ, Χασάν Μπαϊρακτάρ, Εμρέ Τασκίν, Τζαν Κοτσμπουλμπούλ και Μουζαφέρ Ουνάλ υποβλήθηκε μήνυση για παράβαση καθήκοντος και αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης 10,5 ετών.

Το δικαστήριο για να διαπιστώσει την ηλικία του Φερχάτ, το πόσο παραμορφώθηκε η σφαίρα καθώς και το ποσοστό αναπηρίας του Φερχάτ έστειλε τον φάκελο στην ιατροδικαστική. Επί 4 χρόνια η ιατροδικαστική δεν κατόρθωσε με κανένα τρόπο να στείλει απαντήσεις.

…………………

 

Previous Article

ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΙΜΗΣ

Next Article

ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *