Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ ΓΥΜΝΟ ΑΓΑΛΜΑ…

No Comments Share:

To ίδιο άτομο επιτέθηκε πάλι στον Μουσικό που υπάρχει στο μετρό

250620161255201463367_2

Ο Σερντάρ Κελτσέ άτομο το οποίο τον περασμένο Μάιο επιτέθηκε στο άγαλμα με την ονομασία ¨Μουσικός¨ που εδώ και 4 χρόνια εκτίθεται στην στάση Izmirspor του μετρό της Σμύρνης (άγαλμα για το οποίο έχουν διαμαρτυρηθεί και στελέχη του ΑΚΡ επειδή το θεώρησαν άσεμνο), επιτέθηκε και πάλι στο άγαλμα.

Μετά από την μερική του αποκατάσταση το άγαλμα τοποθετήθηκε δίπλα στην παλιά του θέση. Ο δράστης μπήκε το κλώτσησε, ενώ οι σεκιούριτι επενέβησαν την ώρα που το χτυπούσε με σακίδιο που είχε. Από τα χτυπήματα βγήκαν πάλι τα μέρη του αγάλματος που είχαν σπάσει την περασμένη φορά και είχαν τοποθετηθεί προσωρινά στην θέση τους.  Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Στα πλαίσια του σχεδίου ¨Μεσόγειος¨ που οργάνωσε το Διεθνές Εργαστήρι Γλυπτικής του δήμου Σμύρνης, κατασκευάστηκε το 2012 από τον Ισπανό γλύπτη Αλματζίνο Γκονζάλες Αντρές ένα άγαλμα με μυθολογικής φιγούρας ονόματι ¨Μουσικός¨, το οποίο εδώ και 4 χρόνια εκτίθετο στην στάση Izmirspor του μετρό της Σμύρνης. Αρχές Μαίου διάφορα άτομα, μεταξύ των οποίων και μέλη του ΑΚΡ, διαμαρτυρήθηκαν και ζήτησαν να φύγει από εκεί το άγαλμα, υποστηρίζοντας πως είναι άσεμνο. Αργότερα ο Σ.Κ. (με πλούσιο ποινικό μητρώο)  επιτέθηκε και έσπασε το άγαλμα. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος. Υπήρξαν αντιδράσεις για την επίθεση στο άγαλμα. Ο δήμος Σμύρνης επισκεύασε εν μέρει το άγαλμα και το τοποθέτησε δίπλα στην παλιά του θέση. Μάλιστα είχε ανακοινωθεί πως ο γλύπτης Αντρές θα ερχόταν τον Σεπτέμβριο για να το επισκευάσει εξ ολοκλήρου.

Ο δράστης Σ.Κ. χτες το βράδυ επιτέθηκε και πάλι στο άγαλμα.
………………

………………

http://www.dha.com.tr/metrodaki-muzisyen-heykeline-ayni-kisi-yine-saldirdi_1264425.html

25/6/2016

Σχ : Το σχετικό βίντεο :

https://www.youtube.com/watch?v=-TiwBTPZ4O8

 

 

 

 

Previous Article

ΚΑΘΟΔΟΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ…

Next Article

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *