Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOYΡΚΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

No Comments Share:

Τουρκικές ταυτότητες βρέθηκαν στην Σερεκανίγιε

3kimlik

Μετά από την σύγκρουση μεταξύ του YPG (Koύρδων) και του Μετώπου Ελ Νούσρα στην συριακή πόλη Σερεκανίγιε και το βγάλσιμο των τελευταίων από την πόλη, σε έρευνες που έγιναν βρέθηκαν τουρκικές ταυτότητες.

Σύμφωνα με την είδηση του ANF, στην επίθεση που πραγματοποίησαν στις 15 Ιουλίου μαχητές του Μετώπου Ελ Νούσρα που συνδέεται με την Αλ Κάιντα ενάντια στο YPG, σκοτώθηκαν 15 μαχητές του Ελ Νούσρα και 2 μέλη του YPG.

Ως αποτέλεσμα των συγκρούσεων που άρχισαν στις 16 Ιουλίου, το YPG κατέλαβε τα σημεία ελέγχου και το αρχηγείο του Ελ Νούσρα στην πόλη. Το ΑΝF ισχυρίζεται πως οι βολές πυροβολικού προς το Τζεϊλάνπινάρ, έγιναν από την Αλ Κάιντα για να ελκύσουν στην περιοχή τις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Βρέθηκαν τουρκικές ταυτότητες

Από την άλλη, δυνάμεις του YPG αφού απώθησαν τις συνδεόμενες με την Αλ Κάιντα ομάδες από την Σερεκανίγιε, σε έρευνες που έκαναν στα κέντρα όπου ήταν αυτοί πριν, βρήκαν ταυτότητες τριών Τούρκων πολιτών. Οι ταυτότητες δημοσιεύτηκαν στο πρακτορείο Anha και εκεί φαίνεται πως οι δύο ανήκουν στους καταγόμενους από τα Άδανα Μουχάμετ Εμίν Ντογρουτζού και Ιμπραήμ Οζντέν και η τρίτη στον καταγόμενο από το Ερζερούμ Μουράτ Κοτσάκ.

Haber.sol.org 17/7/2013

Previous Article

Η ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !

Next Article

ΕΛΛΗΝΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΑΤΕΡΙΣΜΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *