Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…

No Comments Share:

index

……………………

Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ έκανε έκκληση στις γυναίκες ώστε να βοηθήσουν να ακουστεί ο πόνος των γυναικών που βρίσκονται στο Χαλέπι. Ο πρωθυπουργός Γιλντιρίμ δήλωσε τα εξής : Επιθυμώ να στρέψω την προσοχή σας στον πόνο που τραβάνε οι γυναίκες μας και από εδώ κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες . Ελάτε αρχίζοντας από την Τουρκία να αρχίσουμε ένα κίνημα ατόμων με συνείδηση. Να δώσουμε τα χέρια ΜΚΟ, ιδιωτικός τομέας, πολιτικοί και κράτος. Να κάνουμε να ακουστεί ο πόνος που τραβάνε οι γυναίκες στο Χαλέπι. Να ακουστεί η φωνή τους παντού στον κόσμο. Να βγούμε στον δρόμο καλώντας να μην κλάψει πια πουθενά καμία γυναίκα. Να εστιάσουμε στο δράμα που συμβαίνει δίπλα μας. Ενάντια στο μίσος, την οργή και την καταστροφή να διαδώσουμε μια κίνηση με αγάπη και ενότητα¨.

……………..

DHA  6/12/2016

Σχ : Όταν τα στηριζόμενα από ΗΠΑ, Τουρκία Ισραήλ και Κατάρ ανθρωποειδή της ISIS επιτίθονταν π.χ. στους άοπλους Γεζίντι και έπαιρναν σκλάβες τις γυναίκες τους τότε όλοι σώπαιναν… Τώρα που ζορίζονται τα τσιράκια τους, τους έπιασε η κωλοπιλάλα…

Μιλά μάλιστα για αγάπη ο πρωθυπουργός της χώρας που έχει εισβάλει σε Κύπρο, Ιράκ, Συρία και έχει κλειστά σύνορα με την Αρμενία. Και φυσικά ήταν και είναι από τους βασικούς υποστηρικτές της ISIS.

Previous Article

ΕΠΙΘEΣΗ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *