Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ

No Comments Share:

 

 

Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν πως έθεσαν στην λίστα των κυρώσεων τον υπουργό Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και τον υπουργό Δικαιοσύνης Αμπνουλχαμίτ Γκιούλ, λόγω του ρόλου που έπαιξαν στην  προφυλάκιση του πάστορα Μπράνσον.

……………….

Την σχετική με το θέμα ανακοίνωση έκανε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς. Με βάση τις κυρώσεις αυτές θα απαγορευτεί η είσοδος και έξοδος των δύο υπουργών σε κάποιες χώρες. Θα μπορεί να γίνει κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων στις ΗΠΑ. Ενώ τίθεται πλέον εμπόδιο στην οποιαδήποτε επιχειρηματική συνεργασία Αμερικανών πολιτών και οργανώσεων με τους δύο αυτούς υπουργούς.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών των ΗΠΑ για το θέμα, αναφέρεται πως οι δύο υπουργοί είναι υπεύθυνοι για σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Τουρκία : ¨Ο επικεφαλής του υπουργείου Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού και ο επικεφαλής του υπουργείου Δικαιοσύνης Αμπντουλχαμίτ Γκιούλ εισήχθησαν στην λίστα των κυρώσεων , ως ηγέτες ατόμων ή υπηρεσιών που  ενεπλάκησαν σε σοβαρές παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

………………..

Diken 1/8/2018

Previous Article

H TOYΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Next Article

ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΕΣΠΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΩΝ 5 ΛΙΡΩΝ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *