Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TA ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΥΠ.ΕΞ.

0 σχόλια Share:

Το υπουργείο Εξωτερικών λέει ψέματα : Το τουρκικό πλοίο που χτυπήθηκε πήγαινε στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS
Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ισχυριστεί πως το εμπορικό πλοίο που χτυπήθηκε κατευθυνόταν στο λιμάνι του Τομπρούκ, αλλά το μητρώο του πλοίου δείχνει πως το πλοίο δεν πήγαινε στο Τομπρούκ αλλά στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS.
tuna_1

Χάρτης που δείχνει την ρότα που είχε για δύο μέρες το πλοίο

Όταν το εμπορικό πλοίο της Τουρκίας βλήθηκε πηγαίνοντας στην  Λιβύη, ο καπετάνιος του σκοτώθηκε. Στην σχετική ανακοίνωση το υπουργείο Εξωτερικών είχε αναφέρει πως το πλοίο πήγαινε στο Τομπρούκ.

Αλλά η εγγραφή στο Σύστημα Αυτόματης Αναγνώρισης (ΑΙS) του πλοίου δείχνει πως το πλοίο  πήγαινε στην πόλη Ντέρνε που βρίσκεται στα χέρια της ISIS.


……………….
Η κυβέρνηση της Λιβύης που βρίσκεται στο Τομπρούκ είχε δηλώσει πως η Τουρκία υποστηρίζει τις αντιπολιτευόμενες ομάδες και για αυτό θα διακόψει τις σχέσεις με την Τουρκία.
Η Ντέρνε είναι μεταξύ των περιοχών που ελέγχονται από τις ισλαμικές ομάδες της ΙSIS. Μεγάλο μέρος της πόλης καταλήφθηκε από την ISIS τον περασμένο Οκτώβριο.

Να η ρότα του πλοίου

454545445454 (1)

Haber.sol.org  13/5/2015

Previous Article

ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ TRT ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ FUEN

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *