Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Στην Άγκυρα η νέα επένδυση της Volkswagen…

No Comments Share:

Ανακοίνωση από τον υπουργό : Η Volkswagen θα κάνει επένδυση στην Άγκυρα διασφαλίζοντας δουλειά σε 700 άτομα

Ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας Μουσταφά Βαρανκ δήλωσε : ” Η εταιρία ΜΑΝ του ομίλου Volkswagen ανακήρυξε ως νέο μέρος της επένδυσης της το Ακγιουρτ της Άγκυρας”.
Ο Βαράνκ είπε πως ” Με την 452 εκατομμυρίων λιρών επένδυση που θα γίνει εδώ, πρώτα ο Θεός θα εξασφαλιστεί η δουλειά σε 700 άτομα”.
…..
O υπουργός ανέφερε πως είναι σε στενή συνεργασία με τους Γερμανούς επενδυτές ενώ σχετικά με την επένδυση της Volkswagen που επί μακρόν είναι στην επικαιρότητα, είπε τα εξής : “Εγκρίθηκε από τον κύριο ΠτΔ μας και σήμερα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.Η εταιρία ΜΑΝ του ομίλου Volkswagen ανακήρυξε ως νέο μέρος της επένδυσης της το Ακγιουρτ της Άγκυρας.Με την 452 εκατομμυρίων λιρών επένδυση που θα γίνει εδώ, πρώτα ο Θεός θα εξασφαλιστεί η δουλειά σε 700 άτομα. Πιστεύω πως αυτή η επιτάχυνση που πετύχαμε, θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα. Όλοι μαζί θα δούμε τα απτά αποτελέσματα που θα φερει το Τουρκο-Γερμανικο Ενεργειακό Φόρουμ και η συνεδρίαση της Τουρκο-Γερμανικης Επιτροπής Οικονομίας και Εμπορίου που θα γίνουν στο Βερολίνο. Όταν η Γερμανία αναλάβει την περιοδική προεδρία της ΕΕ, αναμένουμε ισχυρή στήριξη στην επιτάχυνση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων, στην εξαίρεση από το καθεστώς της βίζας και στην ανανέωση της τελωνειακής Ένωσης.

Ο πρέσβης της Γερμανιας στην Άγκυρα Μάρτιν Ερντμαν, δήλωσε πως οικονομία, βιομηχανία και τεχνολογία είναι ο στύλος στις σχέσεις Τουρκίας και Γερμανίας.

Diken.com.tr 4/10/2019

Previous Article

Η Τουρκία ιδρύει πανεπιστήμια στα κατεχόμενα εδάφη της Συρίας…

Next Article

Ζητείται αξιοπρέπεια στην Κύπρο…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *